Τρόπος ενεργοποίησης του πρόσθετου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προσωπικών φακέλων για να εργαστείτε με το Outlook 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2030523 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Το πρόσθετο (αντίγραφα ασφαλείας προσωπικών φακέλων της Microsofthttp://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=en) δεν λειτουργεί με το Outlook 2010 από προεπιλογή.

Αιτία

Αυτό προκαλείται από τις νέες λειτουργίες γρήγορου τερματισμού στο Outlook 2010. Δείτε: http://blogs.MSDN.com/rgregg/Archive/2009/10/02/Additional-Shutdown-Changes-for-Outlook-2010-beta.aspx Για περισσότερες λεπτομέρειες.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να ενεργοποιήσουμε δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των προσωπικών φακέλων πρόσθετου του για να εργαστείτε με το Outlook 2010 για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στο κουμπί Fix itή τη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεσηστο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου , και ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50545
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2

Σημειώσεις
  • Πριν να εκτελέσετε την αυτόματη επιδιόρθωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το πρόσθετο (αντίγραφα ασφαλείας προσωπικών φακέλων της Microsofthttp://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=en).
  • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
  • Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση του λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και εκτελέστε τις αργότερα στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Μη αυτόματη επίλυση

Για να ενεργοποιήσετε το Personal Folders Backup προσθέτου για να εργαστείτε με το Outlook 2010, προσθέστε τα παρακάτω δεδομένα μητρώου, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας κατά τον τερματισμό λειτουργίας.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
DWORD: RequireShutdownNotification
Τιμή: 1

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

ΠροειδοποίησηΕάν τροποποιήσετε το μητρώο λανθασμένα χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή μητρώου ή χρησιμοποιώντας κάποια άλλη μέθοδο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα απαιτούν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα ζητήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

For τα Windows XP και Windows Server 2003
1. Επιλέξτε Έναρξηκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
2. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστε regedit και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Για τα Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 και Windows Server 2008 R2
Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στην Αναζήτηση Πληκτρολογήστε regedit και στη συνέχεια επιλέξτε το regedit.exe στα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
4. Κάντε κλικ στην Επεξεργασία, και στη συνέχεια νέο - τιμή DWORD.
5. Μετονομάστε την τιμή σε RequireShutdownNotification.
6. Δεξιό κλικ στη RequireShutdownNotification και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
7. Στο παράθυρο διαλόγου Επεξεργασία τιμής DWORD , πληκτρολογήστε 1 στο πλαίσιο δεδομένα τιμής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
8. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου

Περισσότερες πληροφορίεςΕπιλύθηκε το πρόβλημα;

  • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
  • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.


Σημείωση Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των προσωπικών φακέλων δημιουργεί μόνο αντίγραφα ασφαλείας.Τα αρχεία PST. Εάν έχετε ένα γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Server, σας φακέλων γραμματοκιβωτίου του διακομιστή είναι πιθανό αντίγραφα τακτικά από το διαχειριστή του διακομιστή σας. Αυτό το εργαλείο παρέχει μόνο τις ρυθμίσεις που να ρυθμίσετε μεμονωμένους χρήστες. Επομένως, μπορούμε να κάνουμε δεν συνιστάται αυτό ως μια εταιρική λύση δημιουργίας αντιγράφων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2030523 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2030523 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2030523

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com