A Személyes mappák biztonsági mentése bővítmény engedélyezése az Outlook 2010 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2030523 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Microsoft Személyes mappák biztonsági mentése bővítmény (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=hu) alapértelmezés szerint nem működik az Outlook 2010 alkalmazással.

Oka

Ennek oka az Outlook 2010 új, gyorsleállítási funkciója. További információ: http://blogs.msdn.com/rgregg/archive/2009/10/02/additional-shutdown-changes-for-outlook-2010-beta.aspx.

A megoldás

Ha azt szeretné, hogy rendszerünk automatikusan engedélyezze a Személyes mappák biztonsági mentése bővítmény működését az Outlook 2010 alkalmazásban, lépjen az Automatikus javítás szakaszra. A probléma saját kezű javításáról a Kézi javítás szakaszban tájékozódhat.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy a fölötte látható gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.

A probléma javítása
Microsoft Fix it 50545


Megjegyzések
  • Az automatikus javítás futtatása előtt ellenőrizze, hogy a Microsoft Személyes mappák biztonsági mentése bővítmény (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=hu) telepítve van-e a számítógépen.
  • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el, az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatában is működik.
  • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD-re, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

A cikket folytassa a Megoldódott a probléma? szakasszal.Kézi javítás

Ha azt szeretné, hogy a Személyes mappák biztonsági mentése bővítmény működjön az Outlook 2010 alkalmazásban, vegye fel az alábbi adatokat a beállításjegyzékbe, így biztosíthatja a biztonsági mentés elvégzését leállításkor.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
DWORD: RequireShutdownNotification
Érték: 1

Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket.

Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel (korábban rendszerleíróadatbázis-szerkesztővel) vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.

Windows XP és Windows Server 2003 rendszerben
1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
2. A Megnyitás mezőbe írja be a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.

Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 és Windows Server 2008 R2 rendszerben
Kattintson a Start gombra, a Keresés megkezdése mezőbe írja be a regedit karaktereket, és a találatlistában kattintson a regedit.exe parancsra.

3. Keresse meg az alábbi alkulcsot, majd kattintson rá:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
4. Kattintson a Szerkesztés menüre, mutasson az Új pontra, és kattintson a Duplaszó parancsra.
5. Nevezze át az értéket, írja be a RequireShutdownNotification nevet.
6. Kattintson a jobb gombbal a RequireShutdownNotification bejegyzésre, és válassza a Módosítás parancsot.
7. A Duplaszó szerkesztése párbeszédpanelen írja be az 1 értéket az Érték mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
8. Lépjen ki a beállításszerkesztőből.

További információMegoldódott a probléma?

  • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha igen, nincs más teendője. Ha a probléma nem szűnt meg, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
  • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.


Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2030523 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 16. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 2010
Kulcsszavak: 
kbfixme kbmsifixme KB2030523
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com