Slik aktiverer du sikkerhetskopiering av personlige mapper-tillegg til å arbeide med Outlook 2010

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2030523 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

(For sikkerhetskopiering av personlige mapper i Microsofthttp://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&displaylang=en) ikke fungerer med Outlook 2010 som standard.

Årsak

Dette skyldes at den nye funksjonaliteten for hurtig avslutning i Outlook 2010. Se http://blogs.msdn.com/rgregg/Archive/2009/10/02/additional-shutdown-Changes-for-Outlook-2010-Beta.aspx for flere detaljer.

Løsning

Hvis du vil at vi skal aktivere tillegget sikkerhetskopiering av personlige mapper til å arbeide med Outlook 2010 for deg, kan du gå til den "Løs problemet for meg-delen. Hvis du vil løse dette problemet selv, kan du gå til den "La meg løse det selv-delen.

Løs problemet for meg

Hvis du vil løse dette problemet automatisk, klikker du Løs det-knappen eller koblingen. Klikk Kjøri dialogboksen Filnedlasting , og følg trinnene i reparasjonen denne veiviseren.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit1
Løs dette problemet!
Microsoft-løsning 50545
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit2

Notater
  • Før du kjører den automatiske reparasjonen, må du kontrollere at du har installert (for sikkerhetskopiering av personlige mapper i Microsofthttp://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&displaylang=en).
  • Denne veiviseren kan bare være på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre reparasjonen den løsningen på en flash-stasjon eller en CD og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Gå deretter til den "Løste dette problemet?-delen.La meg løse det selv

Hvis du vil aktivere den personlige mapper sikkerhetskopieringstillegget å arbeide med Outlook 2010, kan du legge til følgende registerdata for å fullføre prosessen ved avslutning.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
DWORD: RequireShutdownNotification
Verdi: 1

Hvis du vil gjøre dette, følger du denne fremgangsmåten.

AdvarselDet kan oppstå alvorlige problemer hvis du feilaktig endrer registeret ved å bruke Registerredigering eller en annen metode. Disse problemene kan kreve at du installerer operativsystemet på nytt. Microsoft garanterer ikke at disse problemene kan løses. Endre registret på eget ansvar.

For Windows XP og Windows Server 2003
1. Klikk Start, og klikk deretter Kjør.
2. I Åpne -boksen, Skriv inn regedit, og klikk deretter OK.

For Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2
Klikk Start, i Søk -boksen Skriv inn regedit, og klikk deretter regedit.exe i søkeresultatene.

3. Finn og klikk følgende undernøkkel:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
4. Klikk på Rediger, og deretter Ny - DWORD-verdi.
5. Gi verdien til RequireShutdownNotification.
6. Høyreklikk på RequireShutdownNotification , og klikk deretter Endre.
7. I dialogboksen Rediger DWORD-verdi , Skriv inn 1 i Verdidata -boksen, og klikk deretter OK.
8. Avslutt Registerredigering

Mer informasjonLøste dette problemet?

  • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Hvis problemet ikke er løst, kan du Kontakt kundestøtte.
  • Vi setter pris på din tilbakemelding. Vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan legge inn en kommentar på den "Løs problemet for meg"blogg eller send oss en e-post.


Merk Sikkerhetskopiering av personlige mapper bare sikkerhetskopierer.PST-filer. Hvis du har en Microsoft Exchange Server-postboks, er postboksmappene server sannsynligvis sikkerhetskopiert jevnlig av serveradministratoren. Dette verktøyet gir bare innstillinger for individuelle brukere kan konfigurere. Vi gjør derfor anbefales det ikke som en enterprise løsning for sikkerhetskopiering.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2030523 - Forrige gjennomgang: 19. november 2013 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2010
Nøkkelord: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2030523 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2030523

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com