Aktivera säkerhetskopieringstillägg av personliga mappar-för Outlook 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2030523 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Tillägg (Microsoft Säkerhetskopiering av personliga mapparhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=en) fungerar inte med Outlook 2010 som standard.

Orsak

Detta orsakas av den nya funktionen för snabb avslutning i Outlook 2010. Se http://blogs.msdn.com/rgregg/Archive/2009/10/02/Additional-Shutdown-Changes-for-Outlook-2010-Beta.aspx för mer information.

Lösning

Om du vill att vi ska aktivera säkerhetskopiering av personliga mappar-tillägg fungerar med Outlook 2010 för dig, går du till den "Lös det åt mig"avsnittet. Om du vill lösa problemet själv går du till "Jag löser det själv"avsnittet.

Lös det åt mig

Om du vill åtgärda problemet automatiskt klickar du på åtgärdaknappen eller länken. Klicka på Köri dialogrutan Filhämtning och följ anvisningarna i Fix it-guiden.
Dölj bildenVisa bilden
assets fixit1
Åtgärda problemet
Microsoft Fix it 50545
Dölj bildenVisa bilden
assets fixit2

Obs!
  • Innan du kör den automatiska korrigeringen, kontrollera att du har installerat tillägget (Microsoft Säkerhetskopiering av personliga mapparhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=en).
  • Den här guiden kan vara på engelska. Men fungerar den automatiska korrigeringsfilen även för andra språkversioner av Windows.
  • Om du inte använder datorn där problemet, kan du spara Fix det lösningen på ett flashminne eller en CD och sedan köra den på rätt dator.

Gå sedan till den "Löstes problemet?"avsnittet.Jag löser det själv

Lägg till följande registerdata att slutföra säkerhetskopieringen vid avstängning av datorn om du vill aktivera säkerhetskopiering av personliga mappar tillägget att arbeta med Outlook 2010.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
DWORD: RequireShutdownNotification
Värde: 1

Gör så här:

VarningAllvarliga problem kan uppstå om du ändrar registret på ett felaktigt sätt med hjälp av Registereditorn eller med någon annan metod. Dessa problem kan medföra att du måste installera om operativsystemet. Microsoft kan inte garantera att problemen kan lösas. Ändra registret på egen risk.

For Windows XP och Windows Server 2003
1. Klicka på Startoch sedan på Kör.
2. I rutan, Skriv regedit och klicka sedan på OK.

För Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 och Windows Server 2008 R2
Klicka på Startoch rutan Skriv regedit i rutan Sök och klicka på regedit.exe i sökresultaten.

3. Leta upp och klicka på följande undernyckel:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
4. Klicka på Redigeraoch sedan Nytt - DWORD-värde.
5. Ändra värdet till RequireShutdownNotification.
6. Högerklicka på RequireShutdownNotification och klicka sedan på Ändra.
7. I dialogrutan Redigera DWORD-värde anger du 1 i rutan data och klicka sedan på OK.
8. Avsluta Registereditorn

Mer InformationLöstes problemet?

  • Kontrollera om problemet är borta. Om problemet är borta är du klar med det här avsnittet. Om problemet inte är åtgärdat kan du Kontakta support.
  • Skicka oss gärna dina synpunkter. Vill ge oss feedback eller rapportera eventuella problem med den här lösningen kan du skriva en kommentar på den "Lös det åt mig"bloggen eller skicka oss ett e-post.


Obs! Personal Folders Backup endast säkerhetskopieras.PST-filer. Om du har en Microsoft Exchange Server-postlåda säkerhetskopieras mapparna i postlådan sannolikt regelbundet av serveradministratören. Det här verktyget ger bara inställningar som enskilda användare kan konfigurera. Vi gör därför rekommenderas inte som en lösning för säkerhetskopiering av företaget.

Egenskaper

Artikel-id: 2030523 - Senaste granskning: den 19 november 2013 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2010
Nyckelord: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2030523 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2030523

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com