ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Έγκυρο μήνυμα EDIFACT περιέχει ένα χαρακτήρα "+" στο στοιχείο δεδομένων αναστέλλεται όταν χρησιμοποιείτε την τεχνική EDI λάβετε αγωγών στο BizTalk Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2065966 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Χρησιμοποιήστε αγωγών EDI εμφανιστεί στο Microsoft BizTalk Server 2006 R2, Microsoft BizTalk Server 2009 ή Microsoft BizTalk Server 2010 μηνύματα ηλεκτρονικών δεδομένων ανταλλαγής για διαχείριση, το εμπόριο και μεταφορές (EDIFACT).
 • Λαμβάνετε ένα έγκυρο μήνυμα EDIFACT που ικανοποιεί τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Το μήνυμα χρησιμοποιεί την έκδοση σύνταξη UNOA.
  • Ο χαρακτήρας "+" χρησιμοποιείται ως διαχωριστικό.
  • Ένα στοιχείο δεδομένων περιέχει το χαρακτήρα "+" ως μέρος των δεδομένων και το χαρακτήρα "+" πριν από ένα χαρακτήρα έκδοση. Για παράδειγμα, ένα στοιχείο δεδομένων εμφανίζεται ως το εξής:
   Z04:SAMPLE:; +8888888888
   Σημείωση Μια έκδοση χαρακτήρας είναι ένας χαρακτήρας που χρησιμοποιείται για να επαναφέρετε την αρχική έννοια οποιοσδήποτε χαρακτήρας που χρησιμοποιείται ως διαχωριστικό συντακτικών. Συνήθως, χρησιμοποιείται ένα αγγλικό ερωτηματικό (?) ως χαρακτήρα έκδοση. Εάν χρησιμοποιήσετε το BizTalk Server 2009, η προέλευση συμβάντος και κατηγορία συμβάντων στο παραπάνω συμβάντα είναι "biztalk Server 2009".
Σε αυτό το σενάριο, το έγκυρο μήνυμα EDIFACT αναστέλλεται απροσδόκητα. Επιπλέον, ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:
Τύπος συμβάντος: σφάλμα
Προέλευση συμβάντος: BizTalk Server 2006 με EDI
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 8118
Περιγραφή:
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την ανάλυση. Σύνολο συναλλαγών Edifact με αναγνωριστικό '<transaction set="" id=""></transaction>'που περιέχεται στο ανταλλαγής (χωρίς ομάδα) με αναγνωριστικό'<interchange id=""></interchange>', με το αναγνωριστικό αποστολέα '<sender id=""></sender>', το αναγνωριστικό παραλήπτη '<receiver id=""></receiver>«αναστέλλεται με τα ακόλουθα σφάλματα:
...

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας στη διοχέτευση EDI λάβετε σφάλμα. Αγωγών λάβετε EDI αναγνωρίζει έναν χαρακτήρα '+' που εμφανίζεται σε ένα μήνυμα EDIFACT ως μη έγκυρες.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφορίες

BizTalk Server 2010


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2497789 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 1 για το BizTalk 2010

BizTalk Server 2009

Επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2497794 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2009

Επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2006 R2 SP1.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2211420 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2006 R2 Service Pack 1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επείγουσες επιδιορθώσεις του BizTalk Server 2006 R2 SP1, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
974563 Λίστα Microsoft BizTalk Server επείγουσες επιδιορθώσεις που περιλαμβάνονται στο BizTalk Server 2006 R2 Service Pack 1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επείγουσες επιδιορθώσεις του BizTalk Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2003907 Πληροφορίες σχετικά με τις επείγουσες επιδιορθώσεις του BizTalk Server

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2065966 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Developer Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Enterprise Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Standard Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Developer
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Enterprise
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbbiztalk2006r2presp2fix kbbtspipeline kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbbiztalk2009presp1fix kbmt KB2065966 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2065966

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com