Open XML File Format Converter for Mac 1.1.5:n kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2078051 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on arkistoitu. Se tarjotaan "sellaisenaan", eikä sitä päivitetä enää.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

ESITTELY

Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteen MS10-038. Tämä tietoturvatiedote sisältää kaikki Open XML File Format Converter for Macin tietoturvapäivitysten olennaiset tiedot. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://www.microsoft.com/security/updates/bulletins/2010.aspx

Open XML -muuntimen avulla voit muuntaa Office 2008 for Macissa tai Windowsin 2007 Officessa luotuja Open XML -tiedostoja niin, että pystyt avaamaan, muokkaamaan ja tallentamaan kyseisiä tiedostoja Office for Macin aiemmissa versioissa. Open XML -muunnin voi muuntaa Open XML -muodossa olevia Word-asiakirjoja, Excel-työkirjoja ja PowerPoint-esityksiä niin, että voit avata ja muokata tiedostoja Office 2004 for Macissä. Voit muuntaa ja avata yhden tiedoston tai muuntaa useita tiedostoja.

Päivityksen tiedot

Tämä päivitys tehostaa tietoturvaa. Se sisältää korjauksia heikkouksiin, joita hyödyntämällä hyökkääjä voi korvata tietokoneen muistin sisältöä haitalliseksi suunnitellulla koodilla.

Tämän version hankkiminen

Voit ladata seuraavan tiedoston Microsoft Download Centeristä:

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa Open XML File Format Converter for Mac 1.1.5 -paketti nyt.

Julkaisupäivämäärä: 8.6.2010

Lisätietoja Microsoft-tukitiedostojen lataamisesta ja asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
119591 Microsoft-tukitiedostojen hankkiminen online-palveluista
Microsoft on tarkistanut tämän tiedoston virusten varalta. Microsoft käytti viimeisintä virustentarkistusohjelmaa, joka oli saatavana tiedoston julkaisupäivänä. Tiedosto on tallennettu suojattuihin palvelimiin, joten sitä ei voi muokata luvattomasti.

Tiedostoluettelo

Täydellisen luettelon tiedostoista saat kaksoisosoittamalla asentajaa ja valitsemalla sitten Tiedosto-valikosta Näytä tiedostot.


Huomautuksia
  • Open XML File Format Converter for Mac 1.1.5 on myös saatavana Microsoft AutoUpdatesta. AutoUpdate on ohjelma, joka pitää Microsoft-ohjelmiston automaattisesti ajan tasalla.

    Lisätietoja Office 2004 for Mac -resursseista on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
    http://www.microsoft.com/finland/mac/default.mspx
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2078051 - Viimeisin tarkistus: 25. lokakuuta 2013 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
Hakusanat: 
kbnosurvey kbarchive kbqfe kbfix kbexpertisebeginner kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbbug kbsurveynew KB2078051

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com