ACC2000: 16-bits OLE-besturingselementen worden niet ondersteund in Access 2000

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 208742 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Matig: Basic macro, codering en interoperabiliteit vaardigheden vereist.

Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Wanneer u een data base van Microsoft Access versie 2. 0 converteert naar Microsoft Access 2000, verschijnt een van de volgende foutberichten als de data base een OLE-besturingselement bevat:
De OLE-server is niet geregistreerd.

Opnieuw installeren voor het registreren van OLE-server.
OPMERKING: In eerdere versies van Microsoft Access zijn ActiveX-besturingselementen ook bedoeld als aangepaste besturings elementen en ACTIVEX-besturingselementen.

Meer informatie

Microsoft Access 2. 0 ondersteunt 16-bits OLE-besturingselementen, terwijl Microsoft Access 2000 32-bits ActiveX-besturingselementen ondersteunt. Wanneer u een data base die gebruikmaakt van 16-bits OLE-besturingselementen die zijn ontworpen voor Microsoft Access 2. 0 converteert, wordt Microsoft Access 2000 besturings elementen niet geconverteerd naar de nieuwe 32-bits equivalenten. U moet handmatig een equivalente 32-bits ActiveX-besturingselement invoegen en gebeurtenisprocedures opnieuw nadat u de data base converteert.

Zelfs als de equivalente 32-bits versie van een besturings element aanwezig op de Access 2000-computer op het moment dat de Access 2. 0-data base is geconverteerd is, wordt Access 2000 nog steedsnietde 16-bits besturings element converteren naar de equivalente 32-bits kunnen worden.

U kunt een 16-bits OLE-besturingselement bijwerken door de 32-bits versie te installeren en door registratie in het register van Windows. Na het doen, open de geconverteerde data base van Microsoft Access 2000, sla formulieren of rapporten met het besturings element en sluit het en Open de data base.

U moet contact opnemen met de fabrikant van een 16-bits OLE-control of een 32-bits versie is beschikbaar. De Microsoft Access Developer's Toolkit versie 2. 0 bevat drie 16-bits OLE-besturingselementen: agenda, gegevens overzicht Als de schuif balk. Een 32-bits versie van bevat Microsoft Access 2000 het kalender besturings element. Microsoft Office 2000 Developer bevat een 32-bits besturings element een besturings element Treeview, waarvan het besturings element gegevens overzicht vervangt, en een schuif regelaar 32-bits, die worden vervangen en biedt dezelfde functionaliteit als de schuif balk van 16-bits genoemd.

Referenties

Klik voor meer informatie over het converteren van OLE-besturingselementenMicrosoft Access Helpop deHelpin het menu typeConversie en compatibiliteitin de Office-assistent of de Antwoordwizard en klikt u vervolgens opZoekenom de gevonden onderwerpen weer geven.

Eigenschappen

Artikel ID: 208742 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Access 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office 2000 Developer Edition
Trefwoorden: 
kberrmsg kbinfo kbinterop kbmt KB208742 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:208742

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com