Access 2000: Het gebruik van conditionele Macro wijzigingen aan een veld te bevestigen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 209549 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Matig: Basic macro, codering en interoperabiliteit vaardigheden vereist.

Dit artikel heeft betrekking op een Microsoft Access-database (. mdb) en een Microsoft Access-project (. adp).

Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel ziet u een Conditionele macro gebruiken om te vragen de gebruiker om bevestiging van wijzigingen in een veld.

Meer informatie

Met een voorwaardelijke macro vraagt de gebruiker om bevestiging van wijzigingen in een veld in een formulier, gaat u als volgt te werk:

WAARSCHUWING: Als u de stappen in dit voorbeeld wijzigt u de voorbeeld data base Noordenwind. mdb. Mogelijk wilt u back-up van het bestand Noordenwind. mdb en volgt een kopie van de data base.

 1. Start Microsoft Access en open de voorbeeld data base Noordenwind. mdb of het voorbeeldproject NorthwindCS. adp.
 2. Klik in het data base vensterMacro's, en klik vervolgens opNieuwe. Op deWeergavemenu, klikt u opVoorwaardenweer geven deVoorwaardekolom. De volgende nieuwe macro maken:
    Condition           Action     Action Arguments
    -------------------------------------------------------------------
    MsgBox("Commit changes?",1)=2 CancelEvent   
    ...              SendKeys    Keystrokes: {ESC}
                           Wait: NO
  					
  OPMERKING: De drie puntjes in hetVoorwaardekolom zorgt ervoor dat Microsoft Access de actie op die regel uitvoeren als de voorwaarde op de voorgaande regel voldaan wordt. Wordt geëvalueerd als waar of ONWAAR macro voorwaarden. Als de expressie waar is, voert Access de actie; Als deze ONWAAR is, wordt de actie genegeerd.

 3. Sla de macro op als AreYouSure.
 4. Klik in het data base vensterFormulieren, klik opWerknemers, en klik vervolgens opOntwerpop het formulier Employees geopend in de ontwerpweergave.
 5. Op deWeergavemenu, klikt u opEigenschappenhet eigenschappenvenster wilt openen, als deze nog niet is geopend.
 6. Klik op deTiteltekstvak om het te selecteren.
 7. Stel deVóór bijwerkeneigenschap voor deTiteltekstvakAreYouSure.
 8. Op deWeergavemenu, klikt u opFormulier weergave. Wijzig de gegevens in het veld titel. Druk op TAB om naar het volgende veld. Wanneer u een bevestigings bericht wordt weer gegeven, klikt u opOKom de wijziging te bevestigen, of klik opAnnulerende wijziging annuleren.
OPMERKINGIn het volgende voorbeeld wordt deMsgBoxfunctie in plaats van de actie bericht venster. De actie bericht venster is slechts eenOKknop, terwijl deMsgBoxfunctie kan ook eenAnnulerenknop.

Referenties

Klik voor meer informatie over de functie MsgBox, in de Visual Basic EditorMicrosoft Visual Basic Helpop deHelpin het menu typeMsgBox, functiein de Office-assistent of de Antwoordwizard en klikt u vervolgens opZoekenom het onderwerp weer te geven.

Eigenschappen

Artikel ID: 209549 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Access 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbinfo kbmt KB209549 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:209549

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com