Advarselsmeddelelse når en MUI-pakke (Multilingual User Interface ? flersproget brugergrænseflade) er intalleret i den forkerte version af Windows 7: "Denne kopi af Windows er ikke ægte"

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2105247 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Når du forsøger at installere opdateringer eller filer fra Microsoft Download Center, får du muligvis vist følgende advarsel i Windows 7: "Denne kopi af Windows er ikke ægte". Ligeledes kan forsøget på at validere Windows 7 fra webstedet for ægte Microsoft-programmer mislykkes.

Derudover kan denne advarsel indeholde en af følgende valideringsfejlkoder:

1699978131
1571607440
757834664
228668481

Årsag

Problemet kan opstå, når følgende betingelser er til stede:
 • Der er installeret MUI-pakker (Multilingual User Interface ? flersproget brugergrænseflade), der giver flere grænsefladesprog.
 • Du har en af følgende versioner af Windows 7 installeret:

  Starter

  Home Basic

  Home Premium

  Professional
MUI-pakker (Multilingual User Interface ? flersproget brugergrænseflade) understøttes på, kan købes i licens til og er tilgængelige for versionerne Windows 7 Ultimate og Windows 7 Enterprise. Hvis disse sprogfiler findes på en anden version af Windows 7, registrerer teknologier til registrering af ægte Windows-programmer, at systemet er ændret, og derefter vises advarslen "Denne kopi af Windows er ikke ægte".

Følg disse trin for at afgøre om disse betingelser er til stede på computeren:

Trin 1: Fastsæt Windows-versionen

 1. Klik på Start
  Skjul billedetUdvid billedet
  Knappen Start
  .
 2. Højreklik på Computer.
 3. Klik på Egenskaber.
Hvis den aktuelle version af operativsystemet til Windows 7 er Starter, Home Basic, Home Premium eller Professional, skal du fortsætte til afsnittet "Trin 2: Undersøg, om der er installeret en MUI-pakke" for at afgøre, om der er en MUI-pakke installeret på computeren.

Trin 2: Undersøg, om der er installeret en MUI-pakke

 1. Klik på Start
  Skjul billedetUdvid billedet
  Knappen Start
  , skriv regedit i feltet Start søgning, og tryk derefter på ENTER.
 2. Hvis dialogboksen Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.
 3. Find og dobbeltklik på følgende undernøgle i registreringsdatabasen:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages
Bemærk!
 • Hvis der vises mere end et sprog under denne undernøgle, er der installeret en MUI-pakke. Du finder flere oplysninger i afsnittet "Løsning".
 • Hvis der kun vises et sprog under denne undernøgle, eller det aktuelle operativsystem er Windows 7 Ultimate eller Windows 7 Enterprise, vil de oplysninger, der gives i denne artikel, ikke løse problemet. I dette tilfælde kan du besøge følgende Microsoft-websted for at få flere oplysninger om ægte Windows 7:
  http://www.microsoft.com/genuine

Løsning

Bemærk! De løsningsmetoder, der gives i denne artikel, gendanner operativsystemet på det oprindelige sprog. Sproget kan være et, du ikke forstår.

Metode 1

Hvis der er brugt et tredjepartsprogram til at installere MUI-pakkerne, kan du bruge det samme program til at fjerne MUI-pakkerne. Når du har fjernet MUI-pakkerne, skal du genstarte computeren og derefter validere operativsystemet igen på følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:

http://www.microsoft.com/genuine

Metode 2

Hvis du ikke kan finde eller bruge trejdepartsprogrammet til at fjerne installationen af MUI-pakken, og du har brug for hjælp, kan du kontakte Microsoft Support. En medarbejder kan hjælpe dig med at undersøge, om der er en MUI-pakke installeret på computeren, og hvordan du kan fjerne installationen af den.

Yderligere Information

Når MUI-sprogpakkerne er fjernet, eller når Windows 7 er geninstalleret, vender operativsystemet tilbage til det oprindelige sprog. I visse tilfælde kender du måske ikke dette sprog. Hvis det er tilfældet, kan du bruge en eller flere af følgende indstillinger:
 • I visse tilfælde kan der installeres en LIP (Language Interface Pack). Du kan finde flere oplysninger på følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:
  http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/How-do-I-get-additional-display-languages
 • Brug WUA (Windows Anytime Upgrade) til at opgradere din version af Windows 7 til Windows 7 Ultimate eller Windows 7 Enterprise. I disse versioner kan der installeres MUI-pakker. Du kan finde flere oplysninger på følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:
  http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/windows-anytime-upgrade
 • Køb operativsystemet på det ønskede sprog. Hvis du finder ud af, at du skal gøre det, er du måske berettiget til en refusion for den aktuelle version af Windows. Du kan finde flere oplysninger om refusioner på følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:
  http://www.microsoft.com/mscorp/productrefund/refund.mspx
Du kan finde flere oplysninger om MUI-pakker på følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:
http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/How-do-I-get-additional-display-languages

Du kan finde flere oplysninger om opdateringen til Windows Aktivering ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:

971033 Beskrivelse af opdateringen til Windows Aktivering
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2105247 - Seneste redigering: 17. maj 2011 - Redigering: 3.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
Nøgleord: 
kbtshoot KB2105247

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com