Τρόπος απενεργοποίησης της αυτόματης δημιουργίας μικρών ονομάτων αρχείων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 210638 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Σημαντικό: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τροποποίηση του μητρώου. Πριν να τροποποιήσετε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει οποιεσδήποτε εφαρμογές 16-bit σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows NT, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτόματες σύντομες (όνομα 8 χαρακτήρων, 3 χαρακτήρων επέκταση) του αρχείου δημιουργία μικρών ονομάτων για να επιταχύνετε την πρόσβαση αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σας εκτελούνται τα Windows NT.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν χρησιμοποιείτε σωστά τον Επεξεργαστή μητρώου, μπορεί να προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα θέματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη.

Για να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία μικρών ονομάτων αρχείων αυτόματης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegedt32, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Στο διακομιστήWindowsμενού, κάντε κλικ στο κουμπίMACHINE HKEY_LOCAL_ στον τοπικό υπολογιστή.
 3. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystemΦάκελος.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελοNtfsDisable8dot3NameCreationτιμή, πληκτρολογήστε τον αριθμό 1 στοDATAπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 5. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα υπάρχοντα αρχεία, χρησιμοποιώντας τη μορφή σύντομου ονόματος θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε προγράμματα 32-bit, αλλά όλα τα αρχεία που δημιουργήθηκαν μετά την αλλαγή αυτή εφαρμόζεται θα είναι διαθέσιμος για παλαιότερα προγράμματα 16-bit.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 210638 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB210638 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:210638

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com