Word 2000: Automatische macro's in Word

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 211659 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Word reserveert speciale namen voor macro's die u maken kunt om de manier te wijzigen Word zich gedraagt. Deze worden automatische macro's genoemd. De automatische macro's in Microsoft Word zijn:
AutoExec
AutoNew
AutoOpen
AutoClose
AutoExit

Meer informatie

Word herkent macro's waarvan de naam met begintAutoAls een macro automatisch wordt uitgevoerd als de situatie waarin toepassing zich voordoet. U opgeven de werkelijke stappen voor de automatische macro schrijven of opnemen van de macro.

U kunt voorkomen dat een automatische macro wordt uitgevoerd door SHIFT ingedrukt te houden Als u de actie uitvoert activeert die de macro.

OPMERKING: Er zijn ook diverse Opstartschakelopties die kunnen worden gebruikt met Word.

Klik voor meer informatie over schakel opties voor opstartenMicrosoft Word Helpop deHelpin het menu typeBepalen wat er gebeurt wanneer u Microsoft Word startin de Office-assistent of de Antwoordwizard en klikt u vervolgens opZoekenom het onderwerp weer te geven.

Beschrijving van de automatische macro's

AutoExec

De macro AutoExec wordt uitgevoerd wanneer u Word start. Met deze macro kunt u gemakkelijk Geef Word automatisch wijzigingen aanbrengen als u Word start. Voor voorbeeld, kunt u een AutoExec-macro die automatisch de standaard map wanneer u Word voor Windows opent.

De macro AutoExec wordt uitgevoerd wanneer Word wordt gestart als de AutoExec-macro is opgeslagen als onderdeel van de sjabloon (Normal. dot) standaard of als deze is opgeslagen als onderdeel van een algemene invoegtoepassing.

Om te voorkomen dat AutoExec wordt uitgevoerd, typt u
Winword /m
in een opdrachtprompt om Word te starten.

AutoNew

De macro AutoNew uitgevoerd nadat u een nieuw document op basis van de huidige sjabloon maken. Bijvoorbeeld macro AutoNew alle velden in een document dat is gekoppeld aan een sjabloon van keuze, bijwerken en uitvoeren als u een nieuw document op basis van die sjabloon opent. De macro AutoNew uitgevoerd alsNieuweis ingeschakeld op deBestandmenu in Word als u de macro AutoNew is opgeslagen als onderdeel van de huidige sjabloon.

De macro AutoNew niet uitgevoerd als u de macro AutoNew is opgeslagen als onderdeel van een algemene invoegtoepassing. De macro AutoNew is beschikbaar wanneer uMacro'sop hetHulp programma'smenu.

AutoOpen

De macro AutoOpen wordt uitgevoerd na het openen van een bestand met deFileOpenofFileFindopdracht of in de lijst van de laatste vier bestanden die zijn geopend (Zie de onderkant van deBestandmenu).

De macro AutoOpen wordt uitgevoerd wanneerOpenis ingeschakeld op deBestandin het menu en de AutoOpen-macro is opgeslagen als onderdeel van de huidige sjabloon.

De AutoOpen-macro wordt niet uitgevoerd als de AutoOpen-macro is opgeslagen als onderdeel van een algemene invoegtoepassing. De macro AutoOpen is beschikbaar wanneerMacro'sis ingeschakeld hetHulp programma'smenu.

AutoClose

De macro AutoClose uitgevoerd wanneer u een document sluit. De macro AutoClose Wanneer wordt uitgevoerdSluitenis ingeschakeld op deBestandmenu en de macro AutoClose Als onderdeel van de huidige sjabloon is opgeslagen.

De macro AutoClose niet uitgevoerd als de macro is opgeslagen als onderdeel van een globaal invoegtoepassing. De macro AutoClose is beschikbaar wanneerMacro'sis ingeschakeld op deHulp programma'smenu.

AutoExit

De macro AutoExit uitgevoerd wanneer u Word afsluit.

De macro AutoExit uitgevoerd wanneer Word wordt afgesloten als de macro is opgeslagen als onderdeel van de sjabloon (Normal. dot) standaard of opgeslagen als onderdeel van een sjabloon die is toegevoegd aan de map opstarten of als een algemene sjabloon toegevoegd.

Referenties

Klik voor meer informatie over algemene invoegtoepassingenMicrosoft Word Helpop deHelpin het menu typealgemene invoegtoepassingenin de Office-assistent of de Antwoordwizard en klikt u vervolgens opZoekenom de gevonden onderwerpen weer geven.

Eigenschappen

Artikel ID: 211659 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbtemplate kbmt KB211659 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:211659

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com