Τι είναι το Microsoft Money συν Ηλιοβασίλεμα;

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2118008 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Εάν έχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας με τη Βοήθεια του Microsoft Money, πρέπει να γνωρίζετε ότι η Microsoft διακοπεί όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και επικουρείται υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις του Money στις 31 Ιανουαρίου 2011. (Microsoft διακοπεί πωλήσεις του Money στις 20 Ιουνίου 2009.) Εάν αναζητάτε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα, Microsoft έχει κάνει τις εκδόσεις χρήματα συν Ηλιοβασίλεμα διαθέσιμη ως αντικατάσταση για τα ακόλουθα λήξει προγράμματα: βασικά στοιχεία του Microsoft Money, Microsoft Money Deluxe, πριμοδότηση του Microsoft Money, Microsoft Money κεντρική και Microsoft Money επαγγελματική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρήματα συν Ηλιοβασίλεμα, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft: Τι είναι το Microsoft Money συν Ηλιοβασίλεμα;
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Οι εκδόσεις του Microsoft Money συν Ηλιοβασίλεμα είναι αντικαταστάσεις για ληγμένα εκδόσεις των βασικά στοιχεία του Microsoft Money, Deluxe, πριμοδότηση και Οικία και την εργασία.

Περισσότερες πληροφορίες

Microsoft διέκοψε την πώληση χρήματα στις 30 Ιουνίου 2009. Την τελευταία έκδοση (Money συν ή χρήματα 2008) απαιτείται ενεργοποίηση για να είναι πλήρως λειτουργικό.

Στις 31 Ιανουαρίου 2011 τερματίσετε όλα ηλεκτρονικές υπηρεσίες και υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις του Money.  Όλοι οι χρήστες χρήματα καθώς και των οποίων η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι στις ή μετά την ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2011 να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τους υπάρχοντες αντίγραφο του Money Plus (ή παλαιότερες εκδόσεις χρήματα) για να διατηρήσετε την ηλεκτρονική υπηρεσία μέχρι την ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2011. Ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης που εμφανίζονται στο προϊόν, όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες υπόκεινται σε άμεση διακοπή στις 31 Ιανουαρίου 2011.

Ηλιοβασίλεμα συν Money είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις:
 • Χρήματα συν Deluxe Ηλιοβασίλεμα – έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσετε τα βασικά στοιχεία, Deluxe και πριμοδότηση
 • Ηλιοβασίλεμα χρήματα συν κεντρική & επαγγελματική – έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσετε την αρχική επαγγελματική &

Οι εκδόσεις του Microsoft Money συν Ηλιοβασίλεμα παρέχουν μια εναλλακτική έκδοση του Money με το ακόλουθο κείμενο:
 • Δεν υπάρχει απαίτηση ενεργοποίησης. Αυτή η έκδοση μπορεί να εγκατασταθεί/επανεγκατασταθεί ανάλογα με τις ανάγκες, χωρίς να απαιτείται για την ενεργοποίηση.
 • Δεν υπάρχουν ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρονικές προσφορές, Τιμολόγηση πληρωμής, πρόταση λήψεις από το Money, συγχρονισμός δεδομένων με το MSN Money, κ.λπ. Εάν το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέχει OFX ή QIF δήλωση λήψεις, το Ηλιοβασίλεμα εκδόσεις θα σας επιτρέψει να εισάγετε αυτές τις εντολές στο αρχείο σας Money.
 • Ηλεκτρονική βοήθεια θα αντικατασταθεί με ένα τοπικό αρχείο Βοήθειας.
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη. Self Βοήθεια και η κοινοτική υποστήριξη μπορεί να συνεχίσει να είναι διαθέσιμη για μερικά περισσότερα έτη.
 • Μετατροπή αρχείων από παλαιότερες εκδόσεις του Money. Οι εκδόσεις χρήματα συν Ηλιοβασίλεμα θα μπορείτε να ανοίξετε και μετατρέψετε χρήματα συν τα αρχεία και αρχεία από παλαιότερες εκδόσεις του Money (Money 2006, χρήματα 2007). Η έκδοση του Money συν Ηλιοβασίλεμα δεν μπορεί να μετατρέψει αρχεία που δημιουργήθηκαν από τοπικές μη-εκδόσεις (η.π.α.) του Money. Αναφορά στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft για περισσότερες πληροφορίες:
  304254 - Λαμβάνετε "Χρήματα δεν μπορεί να ανοίξει αυτό το αρχείο επειδή δημιουργήθηκε από μια ασύμβατη έκδοση" όταν προσπαθείτε να ανοίξετε το Microsoft Money

Συστάσεις σχετικά με τη χρήση:
 • Κάντε λήψη και να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο της έκδοσης Ηλιοβασίλεμα συν χρήματα. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε στηhttp://Download.Microsoft.comκαι κάντε αναζήτηση για "Money συν Ηλιοβασίλεμα" και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το στοιχείο λήψης για μια θέση στο σύστημά σας.
 • Εγκατάσταση Ηλιοβασίλεμα συν χρήματα από που αποθηκευμένο αντίγραφο. Σημειώστε ότι θα πρέπει να καταργήσετε/καταργήσετε παλαιότερες εκδόσεις του Money πρώτα.
 • Ξεκινήστε το Money συν Ηλιοβασίλεμα και μεμονωμένα ανοίξτε οποιοδήποτε/όλα του τα σημαντικά σας αρχεία δεδομένων Money.
 • Εάν κάποιο από αυτά τα αρχεία έχουν ένα Windows Live ID που σχετίζεται με τους, καταργήστε το Live ID, μεταβαίνοντας στο αρχείο – διαχείριση κωδικού πρόσβασης. Αντιστοιχίσετε έναν τυπικό κωδικό πρόσβασης χρήματα, εάν το επιθυμείτε.
 • Επικοινωνήστε με σας οικονομικών επιτρέπουμε να ακυρώσετε οποιαδήποτε υπηρεσία για το Microsoft Money (για το οποίο τους μπορεί να έχουν χρεωθεί μπορείτε χρέωση). Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει δήλωση λήψης ή/και πληρωμής λογαριασμού με ηλεκτρονικό τρόπο.
 • Εξετάστε τη λίστα των προγραμματισμένων ηλεκτρονικής τιμολόγησης πληρωμές (ιδιαίτερα αυτόματες πληρωμές – Apay) για να δείτε πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση στο Money πριν από την εγκατάσταση των εκδόσεων χρήματα συν Ηλιοβασίλεμα (ή/και επαφή σας υπηρεσίας παροχής/χρηματοπιστωτικό ίδρυμα πληρωμής χρέωσης για να ακυρώσετε τα αξιόγραφα και να τα αποκαταστήσετε κάτω από την υπηρεσία πληρωμής απευθείας ηλεκτρονική τιμολόγηση).
 • Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες online ενημερώσεις εντός Ηλιοβασίλεμα συν χρήματα, μπορείτε να:
  • Ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο τις συναλλαγές σε κάθε έναν από τους λογαριασμούς σας
  • Εάν το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέχει λήψεις OFX ή QIF, μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των καταστάσεων σε χρήματα.
  • Για να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο την προσφορά επενδύσεων, μεταβείτε τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και ενημέρωση τιμών – μη αυτόματη ενημέρωση τιμών.
  • Για την πληρωμή Bill, δείτε εάν το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέχει μια επιλογή πληρωμής χρέωσης.
Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2118008 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Money Plus Deluxe
 • Microsoft Money Plus Home & Business
 • Microsoft Money Plus Premium
 • Microsoft Money Essentials
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2118008 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2118008

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com