Kopiere tekst og grafikk fra PDF-filer (Portable Document Format) fra Adobe

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 212318 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Hvis du vil ha en Microsoft Word 7.0-versjon og tidligere versjon av denne artikkelen, kan du se 187700.
Hvis du vil ha en Word 2001 for Macintosh-versjon av denne artikkelen, kan du se 187701.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne trinnvise artikkelen beskriver hvordan du kopierer tekst og grafikk fra PDF-filer (Portable Document Format) fra Adobe.

Microsoft Word 2007 og 2010 støtter muligheten til å lagre i Adobe Portable Document Format (PDF) direkte.

Microsoft Word 2003 og tidligere støtter ikke konvertering fra Adobe Portable Document Format (PDF) direkte. PDF er formatet som brukes til å lagre dokumenter som skal vises og utveksles i Adobe Acrobat Reader og Adobe Acrobat Exchange for Windows.

Du kan gå til Adobe Support Knowledgebase fra følgende webområde for Adobe: 
http://helpx.adobe.com/support/

Hvis du vil ha kontaktinformasjon for maskinvare- og programvareleverandører, kan du gå til følgende Microsoft-webområde: http://support.microsoft.com/gp/oemcontactMicrosoft tilbyr kontaktopplysninger om tredjeparter, noe som hjelper deg med å finne teknisk kundestøtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft garanterer ikke nøyaktigheten til disse kontaktopplysningene om tredjeparter.  

Hvis du vil konvertere et PDF-dokument fra Adobe Acrobat Reader til Microsoft Word, kan du bruke en av følgende metoder som er riktig for din versjon av Adobe Acrobat Reader:

Adobe Reader versjon 9.x og X

Gjør følgende for å kopiere tekst fra en PDF-fil til Word:  
 1. Åpne en PDF-fil i Adobe Reader.
 2. Som standard velges merkingsverktøyet slik at du kan velge hvilket som helst område i PDF-filen
 3. Merk all teksten du vil kopiere i PDF-filen, eller klikk Velg alt (Ctrl+A)Rediger-menyen for å merke all tekst på en enkeltside, og klikk deretter Kopier (Ctrl+C)Rediger-menyen. Du velger alt i filen ved å klikke Rediger-menyen og klikke Kopier fil til utklippstavlen.
 4. Bytt til Word, klikk stedet der du vil lime inn teksten, og velg deretter Lim inn(Ctrl+V)Hjem-kategorien i Utklippstavle-gruppen.
Gjør følgende for å kopiere grafikk eller bilder fra filen:  
 1. Åpne PDF-filen i Adobe Reader.
 2. Klikk bildet du vil kopiere for å velge det.
 3. Høyreklikk bildet og klikk Kopier bilde (Ctrl+C).
 4. Bytt til Word, klikk stedet der du vil lime inn bildet, og velg deretter Lim inn (Ctrl+V)Hjem-kategorien i Utklippstavle-gruppen.

Mer informasjon

Adobe tilbyr også en PDF-fil til Word-konvertering på Internett. Et grensesnitt for å gjøre dette er også inkludert i Adobe Acrobat Reader X.

https://www.acrobat.com/exportpdf/en/pricing.html?trackingid=JBVXG&lang=en

Det finnes flere tredjepartsprodukter som kan hjelpe med å konvertere PDF-filer til Word-dokumenter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende webområder for tredjeparter:

http://www.quick-pdf.com/pdf-to-word.htm
http://www.pdftoword.com/
http://www.clicktoconvert.com/index.html
http://www.nuance.com/pdfconverter/
Microsoft tilbyr kontaktopplysninger for tredjeparter, slik at du får hjelp til å finne teknisk kundestøtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft garanterer ikke nøyaktigheten til disse kontaktopplysningene om tredjeparter.

Merknader om Adobe Acrobat Reader

Tekst som er limt inn fra Adobe Acrobat Reader, beholder tegnformateringen (for eksempel skrifter, fet, kursiv, understreking, farge). Det kan imidlertid hende at teksten må delvis formateres på nytt når du har limt den inn i Microsoft Word.

Hvis det er angitt sikkerhet i en PDF-fil, er det ikke sikkert du kan merke og kopiere innholdet i PDF-dokumentet for bruk i Word.

Tredjepartsproduktene som er omtalt i denne artikkelen, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller andre typer garantier, med hensyn til disse produktenes ytelse eller pålitelighet.
Obs!  Acrobat Reader er publisert av Adobe Systems, Inc. Hvis du ønsker å skaffe deg kopier av eller informasjon om programmet, eller du trenger kundestøtte, kan du kontakte Adobe Systems Incorporated.

Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 212318 - Forrige gjennomgang: 8. januar 2014 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Word 97 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Word 2003
Nøkkelord: 
kbhowtomaster kbhowto kb3rdparty KB212318

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com