Αναγν. άρθρου: 213904 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Στο Microsoft Excel 2003, όταν μορφοποιείτε ένα κελί ή μια περιοχή κελιών, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Πάρα πολλές διαφορετικές μορφές κελιών.
 
Το Excel αντιμετώπισε ένα σφάλμα και έπρεπε να καταργήσετε κάποια μορφοποίηση για να αποτραπεί η καταστροφή του βιβλίου εργασίας.

Στο Microsoft Excel 2013, 2010 ή 2007, τα αρχεία μπορεί να παράγει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Βρέθηκε μη αναγνώσιμο περιεχόμενο στο αρχείο Excel

Άλλα σενάρια που σχετίζονται με τα στυλ είναι οι εξής:

1. Κατά το άνοιγμα ενός αρχείου όλες τις μορφοποιήσεις που αποκόπτεται.

2. Μεγαλώνει το μέγεθος του αρχείου μετά την αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ βιβλίων εργασίας

3. Η αδυναμία για επικόλληση:

Το Microsoft Excel εμφανίζει

"Το Microsoft Excel δεν είναι δυνατό να επικολλήσετε δεδομένα"
 
Κάθε επιλογή μενού για τη συντόμευση πληκτρολογίου "Επικόλληση" ή το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl-V αγνοούνται και παράγει κανένα αποτέλεσμα, αν και το Πρόχειρο δεν είναι κενό.


Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το βιβλίο εργασίας περιέχει περισσότερους από περίπου 4.000 διαφορετικούς συνδυασμούς μορφών κελιού στο Excel 2003 ή 64,000 στο Excel 2007 και άνω. Ένας συνδυασμός καθορίζεται ως ένα μοναδικό σύνολο στοιχείων που έχουν εφαρμοστεί σε ένα κελί μορφοποίησης. Ένας συνδυασμός περιλαμβάνει όλη η μορφοποίηση γραμματοσειράς (για παράδειγμα: οικογένεια γραμματοσειρών, μέγεθος γραμματοσειράς, πλάγια γραφή, έντονη γραφή και υπογράμμιση), περιγράμματα (για παράδειγμα: θέση, βάρος και χρώμα), μοτίβα κελιών, αριθμός μορφοποίηση, στοίχιση και προστασία κελιού.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν δύο ή περισσότερα κελιά έχουν ακριβώς την ίδια μορφοποίηση, χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό μορφοποίησης. Ωστόσο, εάν υπάρχουν διαφορές στη μορφοποίηση μεταξύ των κελιών, κάθε κελί χρησιμοποιεί διαφορετικό συνδυασμό.

Στο Excel στυλ μετρήσεις μπορεί να αυξηθεί κατά την αντιγραφή μεταξύ βιβλίων εργασίας, επειδή η αντιγραφή προσαρμοσμένων στυλ.

Ένα βιβλίο εργασίας που έχει περισσότερα από 4.000 στυλ μπορεί να ανοίξει στο Excel 2007 και το υψηλότερο (λόγω αυξημένη Περιορισμός μορφοποίησης) αλλά το αποτέλεσμα ένα σφάλμα στο Excel 2003.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

1. Για να αποτρέψετε την ενσωματωμένα στυλ από που αναπαράγονται κατά την αντιγραφή βεβαιωθείτε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις για το Excel εγκατεστημένο από το Windows Update.

2. Τα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε Αντιγραφή προσαρμοσμένων στυλ μεταξύ βιβλίων εργασίας σε μία περίοδο λειτουργίας του Excel, όταν μετακινείτε ή αντιγράφετε ένα φύλλο εργασίας. Εγκαταστήσετε και να προσθέσετε το κλειδί μητρώου στο ακόλουθο άρθρο.

Αχρησιμοποίητα στυλ αντιγράφονται από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας στο Excel 2007


3. Για εκκαθάριση βιβλία εργασίας που έχουν ήδη πολλά στυλ, εκτελέστε ένα από τα εξής:

Το Excel μορφές (xlsx, xlsm)
XLStylesTool


Δυαδικές μορφές Excel (xls, xlsb) ή βιβλία εργασίας προστατευμένο/κρυπτογραφημένο κωδικό πρόσβασης.
Κατάργηση στυλ πρόσθετου

4. Η απλοποίηση της μορφοποίησης των βιβλίων εργασίας. Για παράδειγμα, ακολουθούν υποδείξεις για την απλοποίηση της μορφοποίησης:
  • Χρησιμοποιήστε μια βασική γραμματοσειρά. Χρησιμοποιώντας την ίδια γραμματοσειρά για όλα τα κελιά μειώνει τον αριθμό των συνδυασμών μορφοποίησης.
  • Εάν χρησιμοποιείτε περιγράμματα σε ένα φύλλο εργασίας, χρησιμοποιήστε τα συνεχώς.

    ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν εφαρμόσετε ένα περίγραμμα στη δεξιά πλευρά ενός κελιού, δεν είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε περίγραμμα στην αριστερή πλευρά του κελιού που βρίσκεται στα δεξιά, επειδή τα περιγράμματα υπερκαλύπτονται.
  • Εάν εφαρμόσετε μοτίβα στα κελιά, καταργήστε τα μοτίβα, κάνοντας κλικ στην επιλογή " Χωρίς χρώμα " στην καρτέλα " μοτίβα " του πλαισίου διαλόγου " Μορφοποίηση κελιών ".
  • Χρήση στυλ για να τυποποιήσετε τη μορφοποίηση που χρησιμοποιείται σε όλο το βιβλίο εργασίας.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: μετά την απλοποίηση ή την τυποποίηση της μορφοποίησης του βιβλίου εργασίας, αποθηκεύστε, κλείστε και ανοίξτε πάλι το βιβλίο εργασίας, πριν να εφαρμόσετε μορφοποίηση κελιού πρόσθετες.Περισσότερες πληροφορίες

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το όριο των περίπου 4.000 διαφορετική μορφοποίηση συνδυασμούς για ένα βιβλίο εργασίας είναι επαρκής. Αυτό το ζήτημα είναι πιθανό Για να προκύψει μόνο όταν το βιβλίο εργασίας περιέχει πολλά φύλλα εργασίας που Χρησιμοποιήστε διαφορετική μορφοποίηση ή όταν ένα μεγάλο αριθμό κελιών είναι όλες διαφορετική μορφοποίηση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 213904 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft Excel 2010
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office Excel 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kberrmsg kbprb kbmt KB213904 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 213904

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com