Artikel ID: 213904 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Microsoft Excel bij het opmaken van een cel of een cellen ber eik, verschijnt het volgende foutbericht:
Er zijn te veel verschillende cel opmaken.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer de werkmap meer dan ongeveer bevat 4000 verschillende combinaties van cel opmaken. Een combinatie is gedefinieerd als een unieke set van opmaak elementen die worden toegepast op een cel. A combinatie bevat alle teken opmaak (bijvoorbeeld: letter type, teken grootte cursief, vet en onderstreept), randen (bijvoorbeeld: locatie, dikte en kleur), cel patronen, getal opmaak, uitlijning en cel bescherming.

OPMERKING: Als twee of meer cellen dezelfde opmaak hebben, gebruikt u een combinatie van opmaak. Echter, als er verschillen in elke cel wordt opmaak tussen de cellen, een andere combinatie.

Oplossing

Voor het oplossen van dit probleem, vereenvoudigen de opmaak in het werkmap. Bijvoorbeeld het volgende worden suggesties voor vereenvoudiging opmaak:
 • Gebruik een standaard letter type.

  Gebruik hetzelfde letter type voor alle cellen vermindert het aantal opmaak combinaties.
 • Als u randen in een werk blad, moet u deze consequent gebruiken.

  OPMERKING: Als u een rand aan de rechterkant van een cel toepast, is het niet nodig om een rand aan de linkerkant van de cel die u wilt de recht omdat de randen overlapt.
 • Als u patronen op de cellen toepassen, de patronen verwijderen door te klikken opGeen kleurin dePatronentabblad van hetCellen opmakenhet dialoog venster.
OPMERKING: Nadat u vereenvoudigen of de opmaak in de werkmap standaardiseren, opslaan, sluiten en opent u de map voordat u extra cel opmaak toepast.

Meer informatie

In de meeste gevallen de limiet van ongeveer 4000 verschillende opmaak combinaties voor één werkmap is voldoende. Dit probleem is waarschijnlijk optreden als de werkmap bevat een groot aantal werk bladen dat andere opmaak gebruiken, of wanneer een groot aantal cellen zijn alle anders opgemaakt.

Eigenschappen

Artikel ID: 213904 - Laatste beoordeling: dinsdag 20 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 97 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2004 for Mac
 • Microsoft Excel X voor Mac
 • Microsoft Excel 2001 voor Mac
 • Microsoft Excel 98 voor Macintosh
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kberrmsg kbprb kbmt KB213904 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:213904

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com