ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Παρουσίες υπηρεσία ορφανών DTA δημιουργούνται από τη μεταφορά του αντιγράφου ασφαλείας στο BizTalk Server 2006 R2 ή στο BizTalk Server 2009

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2153742 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή που εκτελεί Microsoft BizTalk Server 2006 R2 ή BizTalk Server 2009.
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μεταφοράς για θύρα αποστολής.
 • Κύρια μεταφορά επεξεργαστεί ένα εισερχόμενο μήνυμα. Στη συνέχεια, αντιγράφων ασφαλείας μεταφοράς επεξεργάζονται το μήνυμα σωστά.
Σε αυτό το σενάριο, παρουσία ορφανών υπηρεσία BizTalk DTA δημιουργείται στη βάση δεδομένων μέσω BizTalk παρακολούθησης (BizTalkDTADb) απροσδόκητα. Αυτό ορφανών παρουσίας υπηρεσίας BizTalk DTA ποτέ καταργείται από το DTA εκκαθάριση και την εργασία αρχειοθέτησης. Επομένως, μετά την εκτέλεση ενορχήστρωσης BizTalk για κάποιο χρονικό διάστημα, η βάση δεδομένων BizTalkDTADb γίνεται πολύ μεγάλο.

ΣημείωσηΠαρουσία ορφανών DTA υπηρεσία έχει μια εγγραφή στον πίνακα dta_ServiceInstances στη βάση δεδομένων BizTalkDTADb. Το πεδίο dtEndTime στην εγγραφή περιέχει μια τιμή NULL. Ωστόσο, η παρουσία της υπηρεσίας δεν έχει αντίστοιχη εγγραφή στη βάση δεδομένων MessageBox. Επομένως, ποτέ συμπληρώνεται το πεδίο dtEndTime και εργασία DTA εκκαθάριση και αρχειοθέτηση καταργεί ποτέ το ορφανό υπηρεσίας παρουσία DTA μέσω BizTalk.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφορίες

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση informationThe την επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 2 για το BizTalk Server 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2497794Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2009

Επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2006 R2 Service Pack 1.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2211420Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2006 R2 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων επιλογές μεταφοράς του αντιγράφου ασφαλείας για θύρα αποστολής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επείγουσες επιδιορθώσεις του BizTalk Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2003907Πληροφορίες σχετικά με τις επείγουσες επιδιορθώσεις του BizTalk Server


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λίστα Microsoft BizTalk Server επείγουσες επιδιορθώσεις που περιλαμβάνονται στο BizTalk Server 2006 R2 Service Pack 1, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
974563Λίστα Microsoft BizTalk Server επείγουσες επιδιορθώσεις που περιλαμβάνονται στο BizTalk Server 2006 R2 Service Pack 1

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2153742 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Developer Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Enterprise Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Standard Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Developer
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Enterprise
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbbiztalk2009presp1fix kbmt KB2153742 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2153742

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com