Aanbevelingen toewijzing bronconflicten in SQL Server-database tempdb verminderen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2154845 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U ziet dat ernstige blokkeren wanneer SQL Server zwaar ondervindt. Wanneer u de dynamische weergaven beheren [sys.dm_exec_request of sys.dm_os_waiting_tasks] bekijkt, kunt u zien dat deze aanvragen of taken tempdb-bronnen wachten. U ziet dat wacht op pagina's in tempdb HENDEL type wacht en wacht resource wijst. Deze pagina's mogelijk de indeling 2: 1: 1, 2: 1: 3, enz.

Oorzaak

Wanneer de database tempdb intensief wordt gebruikt, kunnen SQL Server bronconflicten optreden tijdens het toewijzen van pagina's. Afhankelijk van de mate van bronconflicten Hierdoor kunnen query's en aanvragen voor tempdb gedurende korte perioden niet meer reageert.

Oplossing

Er zijn verschillende stappen die u ondernemen kunt om de gelijktijdigheid van tempdb verbeteren:

Verhoog het aantal bestanden in tempdb schijf bandbreedte te maximaliseren en verminderen overschakelingen toewijzing structuren. Als een algemeen richtsnoer één bestand per CPU of core gemaakt. Elk bestand moet worden ingesteld op hetzelfde formaat. Hiermee wordt de proportioneel vullen algoritme voor de toewijzing gelijkmatig met minimale bronconflicten verdelen.

Overweeg de implementatie van de aanbevelingen inWerken met tempdb in SQL Server 2005.

Als de vorige stappen de bewering toewijzing niet aanzienlijk verminderen, de bewering op SGAM's is implementeren trace vlag - T1118. Onder deze traceringsvlag toegewezen SQL Server volledig gebieden elk databaseobject waardoor de bewering op SGAM's te elimineren. Opmerking deze traceringsvlag beïnvloedt elke database op het exemplaar van SQL Server. Zie 'Monitoring bronconflicten veroorzaakt door DML-bewerkingen' werken met tempdb in SQL Server 2005 voor informatie over het bepalen of de toewijzing bewering op SGAM's is.

Meer informatie


SQL Server 2008 R2 BPA informatie

De SQL Server 2008 R2 beste praktijk Analyzer (SQL Server 2008 R2 BPA) bevat een regel voor het detecteren van situaties waarin de database tempdb is geconfigureerd met slechts één bestand en het exemplaar van SQL Server gebruik van meerdere processors. SQL Server 2008 R2 BPA ondersteunt SQL Server 2008 en SQL Server 2008 R2.

Als u het hulpprogramma BPA en een fout met de titel van treedtDatabaseEngine - database SQL-tempdb niet optimaal geconfigureerd, moet u de aanbevelingen van de resolutie van dit artikel. U moet weten hoeveel SQL OS planners momenteel on line zijn en configureren meerdere gelijktijdige activiteiten op deze planners ondersteunen kunnen tempdb-bestanden. De volgende query kunt u het aantal planners:
SELECT COUNT(*) AS processor_count
FROM sys.dm_os_schedulers
WHERE status = 'VISIBLE ONLINE'
Verwijzingen

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Regel SoftwareTitel van de regelRegel-id
SQL Server 2008 R2 BPA-regelSQL tempdb-database niet optimaal geconfigureerdRID3810Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2154845 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Evaluation
 • Microsoft SQL Server 2008 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 Express with Advanced Services
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express with Advanced Services
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard Edition for Small Business
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard Edition for Small Business
 • Microsoft SQL Server 2008 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
Trefwoorden: 
kbmt KB2154845 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2154845

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com