Τρόπος ρύθμισης δικαιωμάτων σε ένα περιεχόμενο Web του FrontPage σε διακομιστή IIS

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 216705
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ορισμού δικαιωμάτων χρησιμοποιώντας το FrontPage σε μια εκτεταμένη Web του FrontPage που βρίσκεται σε ένα διακομιστή Web των υπηρεσιών IIS. Το άρθρο συμβουλεύει επίσης πώς μπορείτε να ορίσετε τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δικαιώματα του αρχικού σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Σε ένα διακομιστή Web με IIS σε ένα διαμέρισμα NTFS, η ομάδα Everyone έχει πρόσβαση πλήρους ελέγχου από προεπιλογή. Επομένως, όταν εγκαθιστάτε τα FrontPage Server Extensions, το FrontPage εντοπίσει η ομάδα Everyone έχει πρόσβαση πλήρους ελέγχου στο φάκελο περιεχομένου και προσθέτει την ομάδα Everyone, με τα δικαιώματά του στο Web του FrontPage εκτεταμένη. Ταυτόχρονα, το FrontPage μειώνει τα δικαιώματα για την ομάδα Everyone ομάδας για πρόσβαση αναζήτηση. Ωστόσο, ακόμα και όταν η ομάδα Everyone έχει μειωθεί σε αναζήτηση πρόσβαση, δεν συνιστάται να ορίζετε δικαιώματα αρχικής με αυτόν τον τρόπο. Χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα βήματα για να ορίσετε τα δικαιώματα του αρχικού σας:

 1. Χρησιμοποιώντας το FrontPage, ανοίξτε το περιεχόμενο Web που βρίσκεται στο διακομιστή Web των υπηρεσιών IIS.
 2. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίSecurity, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔικαιώματα.
 3. Στο διακομιστήΟμάδεςκαρτέλα, καταργήστε την ομάδα Everyone, εάν υπάρχει στη λίστα.
 4. Κάντε κλικΕφαρμογή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίSecurity, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔικαιώματα.
 6. Κάντε κλικ στην καρτέλαΧρήστες (Permissions for Users)καρτέλα και στο κάτω μέρος της καρτέλας, επιλέξτε το κουμπί επιλογής γιαΌλοι έχουν πρόσβαση αναζήτηση.
 7. Κάντε κλικΕφαρμογή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 8. Αφού κάνετε αυτήν την αλλαγή, πρέπει να βρείτε το περιεχόμενο Web είναι ακόμη browsable, αλλά τους λογαριασμούς που δεν έχει ρητά εκχωρηθεί δικαίωμα, δεν μπορεί να ανοίξει το Web.
Μετά την κατάργηση της ομάδας Everyone, μπορείτε να προσθέσετε τους λογαριασμούς στο Web για τη σύνταξη ή τη διαχείριση του περιεχομένου Web του FrontPage. Υπάρχουν τρεις ρυθμίσεις δικαιωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για μεμονωμένους λογαριασμούς σας ομάδων και: Αναζήτηση συντάκτη, και διαχείριση. Λογαριασμοί που έχουν το δικαίωμα "Αναζήτηση" δεν είναι δυνατό να ανοίξει το Web στο FrontPage, αλλά να κάνετε αναζήτηση στο περιεχόμενο. Που έχει δικαίωμα σύνταξης να ανοίξετε στο Web και να επεξεργαστείτε τα περιεχόμενα του Web στο FrontPage. Να τους λογαριασμούς που έχουν το δικαίωμα "Διαχείριση" Ανοίξτε την τοποθεσία Web, επεξεργαστείτε το περιεχόμενο της τοποθεσίας, δημιουργήστε νέο δευτερεύον περιεχόμενο Web ή ένθετα στοιχεία Web και τροποποίηση δικαιωμάτων στο Web στο FrontPage. Για να προσθέσετε νέους λογαριασμούς με αναζήτηση "," Συντάκτης "ή" Διαχείριση δικαιωμάτων, κάντε τα εξής:
 1. Χρησιμοποιώντας το FrontPage, ανοίξτε το περιεχόμενο Web που βρίσκεται στο διακομιστή Web των υπηρεσιών IIS.
 2. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίSecurity, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔικαιώματα.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΧρήστες (Permissions for Users)TAB.
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλαADDτο κουμπί.
 5. ΣτοΛήψη λίστας από: πλαίσιο, επιλέξτε το διακομιστή ή τομέα από τον οποίο θέλετε να προσθέσετε τους λογαριασμούς.
 6. underΤα ονόματα:, επιλέξτε τους λογαριασμούς που θέλετε να προσθέσετε με δικαιώματα για αυτήν την τοποθεσία Web και κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη >>.
 7. underΝα επιτρέπεται στους χρήστες να:Επιλέξτε το επίπεδο δικαιωμάτων για τους λογαριασμούς που έχετε προσθέσει.
 8. Κάντε κλικOk.
 9. Εάν χρειάζεται να επεξεργαστείτε δικαιώματα για οποιονδήποτε λογαριασμό, επιλέξτε το λογαριασμό και κάντε κλικ στοΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήτο κουμπί.
 10. Κάντε κλικΕφαρμογή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 11. Ακολουθήστε τις ίδιες διαδικασίες που αναφέρονται παραπάνω για την προσθήκη νέων ομάδων με δικαιώματα στο Web.
 12. Να θυμάστε ότι, όταν προσθέτετε νέους λογαριασμούς και ομάδες στο Web, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προσθέσει στο λογαριασμό IUSR_computername, η ομάδα Everyone ή οποιαδήποτε ομάδα που περιέχει το λογαριασμό IUSR_computername.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 216705 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB216705 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:216705

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com