Machtigingen instellen voor een FrontPage-Web onder IIS

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 216705
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u machtigingen instellen met Front Page op een FrontPage-Extended website die zich op een IIS-webserver bevindt. Het artikel ook het instellen van machtigingen voor uw eerste optimaal adviseert.

Meer informatie

Op een IIS-webserver op een NTFS-partitie is de groep Iedereen volledige Toegangsbeheer standaard. Daarom, wanneer u de Front Page installeren Serverextensies, Front Page detecteert dat iedereen volledige heeft Toegang tot de map inhoud en voegt de Groep Iedereen, met de machtigingen voor de FrontPage-Extended website. Bij Terzelfder tijd, Front Page vermindert de machtigingen van de groep Iedereen te groeperen Bladeren door access. Echter, hoewel iedereen zijn verlaagd tot Bladeren door access, verdient geen initiële instellen machtigingen op deze manier. Gebruik de volgende stappen uit om in te stellen van de eerste machtigingen:

 1. Open de website die zich op de IIS-webpagina bevindt met behulp van Front Page server.
 2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opBeveiliging, en klik vervolgens opMachtigingen.
 3. Op deGroepentabblad, verwijder de groep Iedereen als deze weer gegeven.
 4. Klik opToepassing, en klik vervolgens opOK.
 5. Op deHulp programma'smenu, klikt u opBeveiliging, en klik vervolgens opMachtigingen.
 6. Klik op deGebruikerstabblad en op de onder aan het tabblad en selecteer de radio knop voorIedereen heeft bladeren toegang.
 7. Klik opToepassing, en klik vervolgens opOK.
 8. Nadat u deze wijziging aanbrengt, zult u uw website nog steeds worden gebladerd, maar die niet uitdrukkelijk toestemming hebt gekregen, accounts het Web kan niet openen.
Na het verwijderen van de groep Iedereen, kunt u accounts toevoegen aan het Web Ontwerp of de FrontPage-website beheren. Er zijn drie machtiging instellingen die u voor de groepen en afzonderlijke accounts kunt kiezen uit: Bezoeker, auteur en beheren. Accounts die gemachtigd zijn bladeren kan het Web openen in Front Page, maar de inhoud kunt bladeren. Accounts waarvoor de machtiging kan de auteur van het Web openen en bewerken van de inhoud van de Web in Front Page. Accounts die machtigingen kunnen openen de Web, de inhoud van de website bewerken, nieuwe subwebs of geneste Webs maken en Wijzig de machtigingen voor het Web in Front Page. Nieuwe accounts toevoegen Bezoeker, auteur of machtigingen beheren, doet u het volgende:
 1. Open de website die zich op de IIS-webpagina bevindt met behulp van Front Page server.
 2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opBeveiliging, en klik vervolgens opMachtigingen.
 3. Klik op deGebruikerstabblad.
 4. Klik op deToevoegenknop.
 5. In deLijst verkrijgen van: Selecteer de server of het domein waaruit u accounts wilt toevoegen.
 6. OnderNamen:, selecteer de rekeningen die u toevoegen wilt met machtiging voor dit Web en klik opToevoegen >>.
 7. OnderKunnen gebruikers:Selecteer het machtigings niveau voor de accounts die u hebt toegevoegd.
 8. Klik opOK.
 9. Als u machtigingen voor elke account bewerken, selecteert u de account en klik op deBewerkenknop.
 10. Klik opToepassing, en klik vervolgens opOK.
 11. U kunt dezelfde procedures voor het toevoegen van nieuwe bovenstaande volgen groepen met machtigingen voor het Web.
 12. Denk eraan dat wanneer u nieuwe accounts en groepen aan uw Web toevoegt, moet u niet toe te voegen de IUSR_computernaam-account de groep Iedereen, of groep waarin de account IUSR_computernaam.

Eigenschappen

Artikel ID: 216705 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB216705 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:216705

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com