OFF2000: Digitális tanúsítvány létrehozása VBA-projektekhez a SelfCert segítségével

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 217221 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU217221
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft Office 2000 tartalmaz egy programot, mellyel digitális tanúsítványok hozhatók létre a Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) típusú projektek aláírásához. A program neve SelfCert.exe. Segítségével olyan teszttanúsítványok hozhatók létre, melyek a VBA-projektek aláírásához használhatók fel.

További információ

MEGJEGYZÉS: A SelfCert programmal létrehozott digitális tanúsítványok csak személyes használatra szolgálnak. A VBA-alapú megoldások kereskedelmi terjesztésére nem használhatók fel. Az így létrehozott tanúsítványok nem igazolják hitelesen a kiállító kilétét.

Az önaláírt tanúsítványokat csak személyes célokra használja. Ha hitelesített tanúsítványra van szüksége, lépjen kapcsolatba egy tanúsítványszolgáltatóval, például a Microsoft következő weblapján felsoroltak valamelyikével:
http://officeupdate.microsoft.com/office/redirect/fromOffice9/cert.htm
A cikkben tárgyalt programra semmiféle garancia nem vonatkozik, és a Microsoft nem szavatolja azt sem, hogy a program minden körülmények között használható lenne. A Microsoft támogatási szakemberei segíthetnek a program telepítésével és használatával kapcsolatos kérdésekben, a program bővítése és módosítása azonban nem áll módjukban.

Teszttanúsítvány létrehozása

Microsoft Office 2000-alapú VBA-projektekben használható teszttanúsítvány létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Mutasson a Windows Start menü Programok pontjára, majd válassza a Windows Intéző parancsot.
 2. A Windows Intézőben keresse meg a Programfájlok\Microsoft Office\Office mappát, ahol a Programfájlok a Microsoft Office 2000 telepítési helye.
 3. Keresse meg a SelfCert.exe programot, és dupla kattintással nyissa meg.

  MEGJEGYZÉS: A SelfCert.exe program nem része a Microsoft Office szabványos telepítőcsomagjának. Ha a SelfCert.exe program telepítésére van szükség, futtassa újra a telepítőt az Office 1. CD-jéről, és válassza a Szolgáltatások hozzáadása/eltávolítása lehetőséget. Kattintson a pluszjelre (+) az Office Eszközök elem mellett, kattintson a Digitális aláírás VBA-projektekhez elemre, majd válassza A Sajátgépről fut lehetőséget. Kattintson a Frissítés gombra.
 4. A SelfCert elindulása után írja be saját nevét a Név mezőbe, és kattintson az OK gombra.
A program digitális tanúsítványt hoz létre a megadott névhez.

Hivatkozások

A digitális tanúsítványokkal és aláírásokkal kapcsolatos további információkért kattintson a Microsoft Termék súgója parancsra a Súgó menüben, írja be a Hogyan írhatom alá digitálisan a projektet kérdést az Office Segéd keresőmezőjébe, és a témakörök megtekintéséhez kattintson a Keresés gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 217221 - Utolsó ellenőrzés: 2007. január 9. - Verziószám: 3.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft Access 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbmacro KB217221
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com