Ένα εξαρτημένο τομέα δεν κληρονομεί γονικό τομέα αλλαγές στο Office 365, Azure ή Windows Intune οργανωτική λογαριασμό

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2174324 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν κάνετε μια αλλαγή σε ένα γονικό τομέα (ανώτερου επιπέδου) που έχει επαληθευτεί μέσα στο λογαριασμό σας οργανογράμματος, όπως το Office 365, Microsoft Azure ή Windows Intune, ενός εξαρτημένου τομέα που έχει επαληθευτεί επίσης μέσα στο λογαριασμό σας οργανωτική δεν κληρονομεί τις αλλαγές. Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, όταν κάνετε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
 • Αλλάξτε τον τομέα από κανονική για να ομόσπονδων
 • Αλλαγή ομόσπονδων τον τομέα από πρότυπο
 • Ορισμός τομέα ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας ή Ομοσπονδία
 • Ενημέρωση του τομέα υπηρεσιών Active Directory Ομοσπονδία (AD ΛΕ) βασίζεστε αξιόπιστοι
 • Επαληθεύσετε τομέα

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, διαγράψτε το εξαρτημένο τομέα, προσθήκη και επιβεβαιώστε τον γονικό τομέα και στη συνέχεια προσθέτετε πάλι στον εξαρτημένο τομέα.

ΣημείωσηΜετά το γονικό τομέα επαληθεύεται και προστίθεται στον εξαρτημένο τομέα, δεν χρειάζεται να βεβαιωθείτε εξαρτημένο τομέα επειδή γίνεται σε αυτό μεταβίβαση τις ρυθμίσεις (επαλήθευση, ο έλεγχος ταυτότητας και Ομοσπονδία) από τη γονική της τοποθεσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει εάν στον εξαρτημένο τομέα επαληθεύεται μέσα στο λογαριασμό σας οργανωτική πριν από τον γονικό τομέα επαληθεύεται. Όταν το εξαρτημένο τομέα επαληθεύεται πρώτη, επαλήθευσης και τις ρυθμίσεις του γίνεται ανεξάρτητα από τον γονικό τομέα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επαληθεύσετε την Corp.constoso.com τομέας. Αργότερα, μπορείτε να επαληθεύσετε την contoso.com τομέας. Όταν επαληθεύσετε Corp.contoso.com, και αποδεικνύεται η κατοχή, δημιουργείται ο χώρος ονομάτων στο Office 365 ως έναν τομέα ο οποίος είναι εντελώς ανεξάρτητος από contoso.com. Επομένως, όταν μπορείτε αργότερα να επαληθεύσετε contoso.com, δεν επηρεάζουν τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτόν τον νέο τομέα Corp.contoso.com.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να διαχειριστείτε τις ιδιότητες του τομέα παιδί ανεξάρτητα από τον γονικό τομέα.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2174324 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 User and Domain Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365m o365a o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2174324 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2174324

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com