Περιγραφή του Netdiag/fix εναλλαγή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 219289 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει το διακόπτη/fix Netdiag. Ο διακόπτης αυτός μπορεί να είναι χρήσιμο για τη διόρθωση ζητημάτων με διακομιστής ονομάτων τομέα (DNS) και δοκιμή του ελεγκτή τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιγράφονται παρακάτω ελέγχους:

Δοκιμή DNS

Εάν ο υπολογιστής είναι ελεγκτής τομέα, Netdiag επαληθεύει όλες τις εγγραφές DNS στο αρχείο Netlogon.dns για να διαπιστώσετε εάν είναι σωστά και ενημερώνει τις κατάλληλες καταχωρήσεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Έλεγχοι ελεγκτή τομέα

Εάν ο τομέας GUID προσωρινά στον τοπικό υπολογιστή σας πρωτεύοντος τομέα είναι διαφορετικό από τον τομέα GUID αποθηκεύονται σε έναν ελεγκτή τομέα, Netdiag προσπαθεί να ενημερώσει το GUID τομέα στον τοπικό υπολογιστή.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 219289 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbnetwork kbmt KB219289 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:219289

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com