Het verkrijgen van het meest recente servicepack voor Site Server 3. 0

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 219292 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Service packs zijn de middelen waarmee productupdates worden gedistribueerd. Service packs blijft het product, en uitgebreid en functionaliteit van uw computer bijgewerkt. Service packs omvatten updates, Systeembeheer, stuur programma's en aanvullende onderdelen. Gebundeld alle zijn zodat u ze gemakkelijk kunt downloaden. Service packs zijn cumulatief van opzet. Elk nieuw servicepack bevat alle correcties uit voorgaande servicepacks, samen met eventuele nieuwe oplossingen.

Voor meer informatie over de problemen die worden verholpen door Service Pack 4 voor Microsoft Site Server 3. 0 en Site Server 3. 0 Commerce Edition, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
258288Overzicht van fouten die zijn verholpen in Site Server versie 3. 0 servicepack 4

Meer informatie

Servicepack 4

Bezoek de volgende Microsoft-website om de meest recente servicepack voor Site Server 3. 0 en Site Server 3. 0 Commerce Edition:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = a9f3dce5-1896-445e-8b6d-f08447162cd2

Eigenschappen

Artikel ID: 219292 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Site Server 3.0 Commerce Edition
Trefwoorden: 
kbgetsp kbinfo kbsiteserv300sp3fix kbsiteserv300sp4fix kbsiteserver300sp2fix kbmt KB219292 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:219292
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com