instalare nesupravegheată pentru ca RRAS (Steelhead) necesită pachet Service Pack 5

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 219322 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Nu se poate instala Windows NT 4.0 Routing and Remote Access Service (RRAS) cu procesul de instalare nesupravegheat pe un computer pe care deja a Windows NT 4.0 pachet Service Pack 4 (sau o versiune anterioară) instalat.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obține ultimul pachet Service Pack pentru Windows NT 4.0 sau actualizarea software-ul individuale. Pentru informații despre obținerea ultimul pachet de service, vă rugăm să mergeți la:
  • 152734cum se obține ultimul pachet de service windows nt 4.0
Pentru informații despre obținerea actualizarea software individuale, contactați serviciile de asistență a produselor Microsoft. Pentru o listă completă a numerelor de telefon serviciilor de asistență pentru produse Microsoft și informații privind costurile de suport, vă rugăm să mergeți la următoarea adresă de pe World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol. Primul, această problemă a fost corectată în Windows NT Server 4.0 pachet Service Pack 5.

Proprietă?i

ID articol: 219322 - Ultima examinare: 7 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Cuvinte cheie: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbsbk kbmt KB219322 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 219322

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com