Windows NT mesaj de eroare: Deteriorat și ilizibil dosar. Vă rugăm să folosiți CHKDSK.

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 219327 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când utilizați funcții pentru a deschide fișiere, este posibil să întâlniți următoarea situație:

Când utilizați NTCreatFile() cu Deschidere fișier de fișier ID atributul specificat pe un fișier NTFS 64-bit, ID-ul se deschide fișierul, dar, atunci când încercați să ștergeți fișierul la un prompt de comandă, în marcă de timp ce fișierul este deschis, apare următorul mesaj de eroare:
Fișier deteriorat și ilizibil. Vă rugăm să folosiți chkdsk.
Același fișier, atunci când a început în mod normal, va șterge fin.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obține ultimul pachet Service Pack pentru Windows NT 4.0 sau actualizarea software-ul individuale. Pentru informații despre obținerea ultimul pachet de service, vă rugăm să mergeți la:
  • 152734 cum se obține ultimul pachet de service windows nt 4.0
Pentru informații despre obținerea actualizarea software individuale, contactați serviciile de asistență a produselor Microsoft. Pentru o listă completă a numerelor de telefon serviciilor de asistență pentru produse Microsoft și informații privind costurile de suport, vă rugăm să mergeți la următoarea adresă de pe World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

Notă: noua funcționalitate a fost adăugat pentru NtQueryInformationFile(..., FileNameInformation) pentru a obține calea fișierului legate de mâner.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în Windows NT 4.0. Această problemă a fost corectată în primul rând în Windows NT versiunea 4.0 pachet Service Pack 5.

Proprietă?i

ID articol: 219327 - Ultima examinare: 12 iunie 2012 - Revizie: 3.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Cuvinte cheie: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB219327 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 219327

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com