Ένα γνωστό ζήτημα όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ασφαλείας 979906 σε έναν υπολογιστή, ο οποίος δεν διαθέτει εγκατάσταση του Microsoft.NET Framework 1.1 Service Pack 1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2197103 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει ένα γνωστό ζήτημα στην ενημέρωση ασφαλείας 979906 που τεκμηριώνεται στο ενημερωτικό δελτίο MS10-041. Κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης ασφαλείας 979906 σε έναν υπολογιστή όπου δεν υπάρχει εγκατεστημένο το Microsoft .NET Framework 1.1 SP1, η διαδικασία εγκατάστασης σταματά απροσδόκητα και δεν εμφανίζεται κανένα μήνυμα λάθους.

Αυτό το ζήτημα προκύπτει λόγω σφάλματος στο πρόγραμμα "μίας χρήσης" (wrapper) ενημέρωσης. Αυτό το ζήτημα δεν επηρεάζει την εγκατάσταση, εάν ο υπολογιστής έχει εγκατεστημένο το σωστό .NET Framework. Για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το .NET Framework 1.1 SP1 στον υπολογιστή σας προτού εφαρμόσετε την ενημέρωση ασφαλείας 979906.


Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσδιορισμού της έκδοσης του προγράμματος του .NET Framework που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
318785 Τρόπος εξακρίβωσης των εγκατεστημένων εκδόσεων του .NET Framework και της εφαρμογής των Service Pack
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2197103 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseinter KB2197103

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com