Tunnettu ongelma yritettäessä asentaa tietoturvapäivitys 979906 tietokoneeseen, jossa ei ole asennettuna Microsoft.NET Framework 1.1 Service Pack 1:tä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2197103 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

ESITTELY

Tässä artikkelissa kuvataan tietoturvatiedotteessa MS10-041 dokumentoidun tietoturvapäivityksen 979906 tunnettu ongelma. Kun asennat tietoturvapäivityksen 979906 tietokoneeseen, jossa ei ole Microsoft .NET Framework 1.1 SP1:tä asennettuna, asennusprosessi pysähtyy odottamatta, eikä näyttöön tule mitään virhesanomaa.

Tämä ongelma aiheutuu päivityksen paketissa olevasta ohjelmavirheestä. Tämä ongelma ei vaikuta asennukseen, jos tietokoneessa on asennettuna oikea .NET Framework. Voit välttää tämän ongelman varmistamalla, että tietokoneessa on asennettuna .NET Framework 1.1 SP1, ennen kuin asennat tietoturvapäivityksen 979906.


Enemmän tietoa

Lisätietoja tietokoneessa asennettuna olevan .NET Frameworkin version selvittämisestä saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
318785 Asennettujen .NET Framework -versioiden ja Service Pack -pakettien selvittäminen (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2197103 - Viimeisin tarkistus: 23. kesäkuuta 2010 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Hakusanat: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseinter KB2197103

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com