A 979906. számú biztonsági frissítésnek a Microsoft.NET-keretrendszer 1.1 Service Pack 1 összetevőt nem tartalmazó számítógépen való telepítésekor előforduló ismert probléma

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2197103 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk az MS10-041 jelű biztonsági közleményben dokumentált 979906. számú biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémát ismerteti. Amikor a 979906. számú biztonsági frissítést egy olyan számítógépen telepíti, amelyen nincs telepítve a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1 SP1 összetevő, a telepítési folyamat hibaüzenet nélkül váratlanul leáll.

A probléma a frissítés tördelőprogramjának hibája miatt fordul elő. A probléma nem érinti a telepítést, ha a számítógépen telepítve van a .NET-keretrendszer megfelelő verziója. A probléma elkerüléséhez a 979906. számú biztonsági frissítés telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a számítógépen telepítve van a .NET-keretrendszer 1.1 SP1 összetevő.


További információ

A számítógépen telepített .NET-keretrendszer verziójának megállapításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
318785 A számítógépen található .NET-keretrendszer verziószámának megállapítása, és a telepített szervizcsomagok meghatározása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2197103 - Utolsó ellenőrzés: 2010. június 18. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbinfo kbexpertiseinter KB2197103
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com