Een bekend probleem dat optreedt wanneer u beveiligingsupdate 979906 probeert te installeren op een computer waarop Microsoft.NET Framework 1.1 Service Pack 1 niet is geïnstalleerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2197103 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

In dit artikel wordt een bekend probleem met beveiligingsupdate 979906 beschreven, dat is gedocumenteerd in beveiligingsbulletin MS10-041. Wanneer u beveiligingsupdate 979906 installeert op een computer waarop Microsoft .NET Framework 1.1 SP1 niet is geïnstalleerd, stopt het installatieproces onverwacht en wordt er geen foutmelding weergegeven.

Dit probleem wordt veroorzaakt door een fout in de updatewrapper. Dit probleem heeft geen invloed op de installatie als de juiste .NET Framework op de computer is geïnstalleerd. U kunt dit probleem vermijden door ervoor te zorgen dat .NET Framework 1.1 SP1 op uw computer is geïnstalleerd voordat u beveiligingsupdate 979906 toepast.


Meer informatie

Voor meer informatie over hoe u vaststelt welke versie van .NET Framework op uw computer is geïnstalleerd, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
318785 Vaststellen welke versies van het .NET Framework zijn geïnstalleerd en of er servicepacks zijn toegepast
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2197103 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 juni 2010 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseinter KB2197103

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com