Ett känt problem när du försöker installera säkerhetsuppdatering 979906 på en dator där inte Microsoft.NET Framework 1.1 Service Pack 1 är installerat

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2197103 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

INLEDNING

Den här artikeln handlar om ett känt problem med säkerhetsuppdatering 979906 som beskrivs i säkerhetsbulletin MS10-041. När du installerar säkerhetsuppdatering 979906 på en dator utan Microsoft .NET Framework 1.1 SP1, avbryts plötsligt installationen utan att något felmeddelande visas.

Det här problemet beror på ett programfel i uppdateringsgränssnittet. Problemet påverkar inte installationen om rätt .NET Framework är installerat på datorn. Du kan undvika problemet genom att se till att .NET Framework 1.1 SP1 är installerat på datorn innan säkerhetsuppdatering 979906 installeras.


Mer Information

Om du vill veta mer om hur du tar reda på vilken version av .NET Framework som finns på datorn, klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
318785 Ta reda på vilka .NET Framework- och Service Pack-versioner som har installerats (Länken kan leda till en webbplats som är helt eller delvis på engelska)
Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 2197103 - Senaste granskning: den 20 juli 2010 - Revision: 1.1
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Nyckelord: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseinter KB2197103

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com