Οι ενημερώσεις των.NET Framework 3.5 Service Pack 1 και.NET Framework 2.0 Service Pack 2 ενδέχεται να εμφανίζουν τον αριθμό του άρθρου Γνωσιακής βάσης της Microsoft αντί του πλήρη τίτλου στο στοιχείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων του Πίνακα Ελέγχου.

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2197146 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει ένα γνωστό ζήτημα το οποίο προκύπτει όταν εγκαθιστάτε τις ενημερώσεις του Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 (SP2). Ειδικότερα, κάθε ενημέρωση που είναι γραμμένη σε Αγγλικά (Ηνωμένων Πολιτειών) για το Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 εμφανίζει μόνο το αναγνωριστικό Γνωσιακής βάσης της Microsoft στο παράθυρο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Ωστόσο, αναμένετε να εμφανιστεί ο πλήρης τίτλος της ενημέρωσης. Αυτό το ζήτημα δεν έχει ένα εφέ υλικών  στην εγκατάσταση της ενημέρωσης και μπορείτε να το παραβλέψετε.


Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2197146 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseinter KB2197146

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com