A.NET-keretrendszer 3.5 SP1 és a.NET-keretrendszer 2.0 SP2 összetevő frissítései hatására előfordulhat, hogy a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjában a frissítés teljes címe helyett a Microsoft Tudásbázis-cikk száma jelenik meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2197146 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 Service Pack 2 (SP2) frissítéseinek telepítésekor előforduló ismert problémát mutatja be. A Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2 összetevő frissítéseinek minden angol (egyesült államokbeli) verziója esetén a frissítés teljes címe helyett csak a Microsoft Tudásbázis megfelelő cikkének száma jelenik meg a Programok telepítése és törlése ablakban. A probléma nincs hatással a frissítés telepített példányára, így figyelmen kívül hagyható.


Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2197146 - Utolsó ellenőrzés: 2010. június 18. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbinfo kbexpertiseinter KB2197146
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com