Door updates voor.NET Framework 3.5 Service Pack 1 en.NET Framework 2.0 Service Pack 2 wordt soms in het onderdeel Software van het Configuratiescherm het artikelnummer van de Microsoft Knowledge Base weergegeven en niet de volledige titel van de update

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2197146 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

In dit artikel wordt een bekend probleem beschreven dat optreedt wanneer u updates voor Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 (SP2) installeert. Om precies te zijn, wordt voor elke Engelse (VS) update voor Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 alleen de Microsoft Knowledge Base-ID in het venster Software weergegeven. De verwachting is echter dat de volledige titel van de update wordt weergegeven. Dit probleem heeft geen relevant effect op de update-installatie, en u kunt dit probleem negeren.


Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2197146 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 juni 2010 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseinter KB2197146

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com