Oppdateringene for.NET Framework 3.5 SP1 og.NET Framework 2.0 SP2, kan føre til at Microsoft Knowledge Base-artikkelnummeret vises i stedet for den fullstendige tittelen for oppdateringen i Legg til eller fjern programmer i Kontrollpanel

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2197146 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

INNLEDNING

Artikkelen beskriver et kjent problem som oppstår når du installerer oppdateringen .NET Framework 2.0 Service Pack 2 (SP2). Alle engelskspråklige (USA) oppdateringer for Microsoft .NET Framework 2.0 SP2, viser bare Microsoft Knowledge Base-ID-en i vinduet Legg til eller fjern programmer. Du forventer imidlertid at den fullstedige tittelen for oppdateringen vises. Problemet påvirker ikke oppdateringsinstallasjonen, og du kan ignorere problemet.


Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2197146 - Forrige gjennomgang: 24. juni 2010 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Nøkkelord: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseinter KB2197146

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com