Az Outlook Express beállítása Hotmail fiók használatához

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 220852 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A Microsoft Outlook Express és a Microsoft Outlook levelezőprogram közötti különbségekről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
257824 OL2000: Klnbsgek az Outlook s az Outlook Express kztt
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikk az Outlook Express beállítását ismerteti az e-mail üzenetek Hotmail fiók használatával történő küldéséhez és fogadásához.

A cikk nem vonatkozik az Outlook 97, 98 és 2000 alkalmazásra. A Hotmail fiók Outlook 97, 98 és 2000 alkalmazással való használatáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
234704 OL2000: Hogyan Lehet Megnézni a Hotmail Üzeneteket az Outlook 2000-ben
259114 Az Outlook 98 alkalmazás nem használható a Hotmail-alapú levelezéshez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
259113 Az Outlook 97 alkalmazás nem használható a Hotmail-alapú levelezéshez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Megjegyzés: Ha Hotmail fiókját az Outlook Express alkalmazással szeretné használni, elő kell fizetnie az MSN szolgáltatásra. További információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows/download-outlook-express
Ha a Microsoft Outlook Express 6.0 programot a Windows Internet Explorer 7 alkalmazással együtt használja, előfordulhat, hogy le kell töltenie egy Microsoft Windows-frissítést annak érdekében, hogy egyes operációs rendszereken lehetővé tegye a megfelelő hitelesítést, és így sikeresen küldhessen és fogadhasson üzeneteket a Hotmail szolgáltatással. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
904942 Sikertelen a hitelesítés, ha az Internet Explorer 7.0-s verzióját futtató számítógépen az Outlook vagy az Outlook Express alkalmazással próbál meg bejelentkezni egy HTTP-alapú levelezési kiszolgálóra

További információ

Az Outlook Express az alábbi lépések végrehajtásával állítható be manuálisan a Hotmail fiók használatára:
 1. Ha még nem rendelkezik Hotmail fiókkal, keresse fel a következő Hotmail webhelyet, és iratkozzon fel a fiókra:
  http://www.hotmail.com
 2. Indítsa el a Microsoft Outlook alkalmazást, és kattintson a Fiókok menü Eszközök parancsára.
 3. Kattintson a Hozzáadás gombra és a Levelezés parancsra.
 4. Írja be a vezetéknevet a Megjelenítendő név mezőbe, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. Írja be a Hotmail címét az E-mail cím mezőbe, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. A beérkező levelek kiszolgálója mezőben kattintson a HTTP elemre. Ha a Hypertext Transfer Protocol (HTTP) nem választható, engedélyezze a beállításjegyzékben (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis). A HTTP protokoll Outlook Express alkalmazásban való engedélyezéséről és letiltásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  241841 Nem lehet HTTP- vagy Hotmail-alapú fiókot létrehozni az Outlook Express programban
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  A beérkező levelek kiszolgálója egy HTTP-kiszolgáló.


 7. A HTTP levelezési szolgáltatóm mezőben kattintson a Hotmail elemre.
 8. Ellenőrizze, hogy a „http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp” (idézőjelek nélkül) a Beérkező levelek (POP3, IMAP vagy HTTP) kiszolgálója mezőben található, majd kattintson a Tovább gombra.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  A HTTP levelezési szolgáltatóm: Hotmail


 9. A Fióknév mezőbe írja be Hotmail fiókja nevét.
 10. Írja be a jelszavát a Jelszó mezőbe, és kattintson a Tovább, majd a Befejezés gombra.

  Új fiókja megjelenik az Internetfiókok párbeszédpanel Levelezés lapján.
 11. Kattintson a Bezárás gombra. Amikor a rendszer megkérdezi, hogy le kívánja-e tölteni a mappákat a hozzáadott levelezőkiszolgálóról, kattintson az Igen gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 220852 - Utolsó ellenőrzés: 2012. március 30. - Verziószám: 9.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook Express 6.0
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Kulcsszavak: 
kbgraphxlinkcritical kbhowto KB220852
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com