Δεν ενημερώνεται στη σύσκεψη του Outlook παρακολούθηση καρτέλα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2215547 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Outlook για να προγραμματίσετε μια σύσκεψη και να προσκαλέσετε συμμετέχοντες.
 2. Συμμετέχοντες αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τη σύσκεψη και να στείλει τους αποκρίσεις συσκέψεων.
 3. Μπορείτε να δείτε τις αποκρίσεις συσκέψεων στο φάκελο "Εισερχόμενα" στο Outlook.
Σε αυτό το σενάριο, όταν ανοίξετε τη σύσκεψη που προγραμματίσατε από το φάκελο "Ημερολόγιο", θα παρατηρήσετε ότι το Παρακολούθηση σελίδα δεν εμφανίζουν τιμές ενημερωμένο το Απόκριση στήλη.

Επιπλέον, εάν είναι ενεργοποιημένη η Ενημέρωση πληροφοριών παρακολούθησης, και στη συνέχεια διαγράψτε τις απαντήσεις επιλογή στο Outlook, η σύσκεψη δεν διαγράφονται αποκρίσεις όπως αναμένεται.

Αιτία

Απαντήσεις γίνεται επεξεργασία από άλλο πρόγραμμα-πελάτη, μια συσκευή ή εφαρμογή άλλου κατασκευαστή. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται, τα ακόλουθα.
 • Τα πρόσθετα του Outlook
 • Αρχειοθέτησης πρόγραμμα αλληλογραφίας
 • Συσκευές που χρησιμοποιούν αντικείμενα δεδομένων συνεργασίας (CDO) για το συγχρονισμό με το γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange ή του ημερολογίου σας
 • Συσκευές που χρησιμοποιούν Microsoft Exchange ActiveSync (EAS), για να συγχρονίσετε με το γραμματοκιβώτιό σας ή το ημερολόγιο

Περισσότερες πληροφορίες

Για να προσδιορίσετε αν τα πρόσθετα του Outlook προκάλεσε την απάντηση σε πρόσκληση για επεξεργασία, απενεργοποιήστε προσωρινά τα πρόσθετα του Outlook και στη συνέχεια προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Εάν το ζήτημα δεν παρουσιάζεται όταν τα πρόσθετα απενεργοποιούνται, ίσως χρειαστεί επιπλέον έρευνα για τα πρόσθετα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των προσθέτων του Microsoft Office Outlook 2003, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2575114 Τρόπος απενεργοποίησης της μη ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ προσθέτων στο Outlook 2003
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των προσθέτων στο Microsoft Office Outlook 2007 ή το Microsoft Outlook 2010, κάντε κλικ στις ακόλουθες συνδέσεις για να ανοίξετε τις τοποθεσίες Web της Microsoft:

Για το 2007 Microsoft Office προγράμματα
Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των προσθέτων στα προγράμματα του Office
Για τα προγράμματα του Microsoft Office 2010
Προβάλετε, να διαχειριστείτε και να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα στα προγράμματα του Office
Για να προσδιορίσετε αν μια φορητή συσκευή προκάλεσε την απάντηση σε πρόσκληση για επεξεργασία, καθορίζουν εάν έχετε οποιαδήποτε φορητές συσκευές που χρησιμοποιούνται τακτικά για συγχρονισμό με το ημερολόγιο του Exchange. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα νεότερο των φορητή σας συσκευή για να αποφύγετε τα γνωστά ζητήματα που επιλύονται ήδη. Απενεργοποιήστε προσωρινά την πρόσβαση στη φορητή συσκευή και στη συνέχεια προσπαθήστε να αναπαραγάγετε τη συμπεριφορά. Εάν παρουσιαστεί η συμπεριφορά, ίσως χρειαστεί επιπλέον έρευνα για τη φορητή συσκευή.

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε την αιτία της συμπεριφοράς, χρησιμοποιώντας το MFCMapi για να αναθεωρήσετε το στοιχείο ημερολογίου. MFCMapi είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη Messaging (API MAPI) που εκθέτει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους φακέλους και τα στοιχεία σε ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange. Για να κάνετε λήψη του MFCMapi, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://MfcMapi.codeplex.com
Για να προσδιορίσετε αν η απάντηση σε πρόσκληση έγινε επεξεργασία από κάτι διαφορετικό από το Outlook, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στον υπολογιστή-πελάτη του Outlook, δημιουργήστε μια σύσκεψη και στη συνέχεια να στείλετε μια πρόσκληση σε σύσκεψη σε έναν συμμετέχοντα.
 2. Κλείστε το Outlook.
 3. Έχετε αποδεχτεί την πρόσκληση σε σύσκεψη, και στη συνέχεια να τις στείλετε μια απόκριση στο διοργανωτή συμμετέχοντα.
 4. Στον υπολογιστή-πελάτη, διατηρήστε το Outlook είναι κλειστό.
 5. Χρησιμοποιήστε το MFCMapi για να εξετάσει την απόκριση σε σύσκεψη που αποστέλλεται από τον συμμετέχοντα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εκτελέστε το MFCMAPI.exe.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Περίοδος λειτουργίας μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ Σύνδεσης.
  3. Εάν σας ζητηθεί ένα προφίλ, επιλέξτε το όνομα του προφίλ σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  4. Στο επάνω τμήμα του παραθύρου, εντοπίστε τη γραμμή που αντιστοιχεί στο γραμματοκιβώτιό σας και κάντε διπλό κλικ.
  5. Στο παράθυρο περιήγησης (αριστερό παράθυρο), αναπτύξτε το στοιχείο Κοντέινερ ρίζας, και στη συνέχεια αναπτύξτε IPM_SUBTREE.

   Σημείωση
   εάν το προφίλ που επιλέξατε στο βήμα 5 C συνδέεται στο γραμματοκιβώτιο του Exchange σε λειτουργία με σύνδεση, αναπτύξτε το στοιχείο Επάνω μέρος του χώρου αποθήκευσης πληροφοριών αντί της IPM_SUBTREE.
  6. Κάντε διπλό κλικ το Εισερχόμενα φάκελο για να ανοίξει ένα νέο παράθυρο που εμφανίζει τα περιεχόμενά του.
  7. Για να βρείτε την απάντηση σε πρόσκληση στοιχείο ότι ο συμμετέχων έστειλε σε εσάς και στη συνέχεια επιλέξτε το. Διπλό κλικ για να το ανοίξετε.
  8. Στο κάτω τμήμα του παραθύρου, εντοπίστε το PR_PROCESSED ιδιότητα του Ονόματα ιδιοτήτων στήλη.

   Σημείωση Εάν η απόκριση σε σύσκεψη έχει μια ιδιότητα PR_PROCESSED και εάν η ιδιότητα έχει οριστεί σε TRUE, η απάντηση σε πρόσκληση έγινε επεξεργασία από άλλο πρόγραμμα-πελάτη, μια συσκευή ή εφαρμογή άλλου κατασκευαστή. Επομένως, όταν ξεκινάτε το Outlook, θεωρεί ότι αυτό το στοιχείο έχει ήδη γίνει επεξεργασία και δεν ενημερώνει την παρακολούθηση του στοιχείου ημερολογίου.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Εάν διαπιστώσετε ότι η συμπεριφορά που αναφέρεται στην ενότητα "Συμπτώματα" οφείλεται σε μια συσκευή η οποία συγχρονίζει με το γραμματοκιβώτιό σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε το ζήτημα. Η λύση που αναφέρεται σε αυτήν την ενότητα είναι μια προσωρινή λύση. Ιδανικά, θα πρέπει να λειτουργούν με τον κατασκευαστή της συσκευής για να βρείτε μια μόνιμη λύση.

Σημείωση Η ακόλουθη λύση ισχύει μόνο για το Outlook 2007 και Outlook 2010 υπολογιστές-πελάτες που έχουν ρυθμιστεί για λειτουργία Cached Exchange και που συνδέονται σε ένα γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Server 2003. Η διαδικασία sniffer στο Outlook 2003 δεν επεξεργάζεται τις απαντήσεις στην πρόσκληση σε φακέλους εκτός του φακέλου Εισερχόμενα. Για γραμματοκιβώτια του Exchange Server 2007 και 2010 διακομιστή Exchange, το ημερολόγιο Attendant επεξεργάζεται τις απαντήσεις στην πρόσκληση αμέσως μετά την παραλαβή.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, δημιουργήστε έναν κανόνα που μετακινεί τις απαντήσεις στην πρόσκληση σε ένα φάκελο που δεν έχει συγχρονιστεί με τη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο φάκελο "Εισερχόμενα", δημιουργήστε έναν υποφάκελο που ονομάζεται "MeetingResponses".
 2. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το νέο υποφάκελο δεν συγχρονίζεται με τη συσκευή σας.
 3. Δημιουργήστε έναν κανόνα στο Outlook για να μετακινήσετε τις αποκρίσεις συσκέψεων στο φάκελο MeetingResponses. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Σχετικά με το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Κανόνες και ειδοποιήσεις.

   Σημείωση Για να το κάνετε αυτό στο Outlook 2010, στην κορδέλα, κάντε κλικ το Αρχείο καρτέλα, κάντε κλικ στο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαχειριστείτε κανόνες και ειδοποιήσεις.
  2. Με το Κανόνες και ειδοποιήσεις στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία κανόνα.
  3. Με το "Οδηγός κανόνων" στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή του κανόνα σε μηνύματα που λαμβάνω, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
  4. Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το χρησιμοποιεί τη φόρμα όνομα φόρμας συνθήκη και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή του όνομα φόρμας υπερ-σύνδεση που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου στο βήμα 2.
  5. Με το Επιλέξτε φόρμες πλαίσιο διαλόγου, κάντε κλικ στο επάνω αναπτυσσόμενο μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Φόρμες εφαρμογής.
  6. Στο παράθυρο περιήγησης (αριστερό παράθυρο), επιλέξτε Καταφατική απάντηση σε πρόσκληση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
  7. Στο παράθυρο περιήγησης, επιλέξτε Αρνητική απάντηση σε πρόσκληση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
  8. Στο παράθυρο περιήγησης, επιλέξτε Αόριστη απάντηση σε πρόσκληση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο Για να επιστρέψετε το "Οδηγός κανόνων" στο παράθυρο διαλόγου.
  10. Με το "Οδηγός κανόνων" στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
  11. Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το Μετακίνηση στον καθορισμένο φάκελο ενέργεια και στη συνέχεια επιλέξτε το Καθορίστηκε υπερ-σύνδεση που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου στο βήμα 2.
  12. Στην περιοχή Επιλέξτε ένα φάκελο, επιλέξτε το φάκελο MeetingResponses που δημιουργήσατε στο βήμα 1 και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  13. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη δύο φορές.
  14. Αλλάξτε το όνομα του κανόνα σε Οι απαντήσεις για συσκέψεις διαδικασία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2215547 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2215547 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2215547

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com