Adunarea Outlook fila de urmărire nu este actualizat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2215547 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
 1. Utilizați Microsoft Outlook pentru a programa o întâlnire și Invitare participanți.
 2. Participanți acceptați sau refuzați întâlnirea și trimite lor răspunsurile de întâlnire.
 3. Veți vedea răspunsurile de întâlnire în folder Inbox din Outlook.
În acest scenariu, când deschideți întâlnirea pe care ați programat din folderul Calendar, observați că Urmărire pagina nu afișează valori actualizate în Răspuns coloană.

În plus, dacă ați activat Actualizați informațiile de urmărire și apoi ștergeți răspunsuri opțiunea în Outlook, Adunarea răspunsuri nu se elimină conform așteptărilor.

CAUZĂ

Răspunsurile de întâlnire sunt prelucrate de un alt client, dispozitiv sau al treilea-petrecere cerere. Acestea pot include, dar nu sunt limitate la, următoarele.
 • Programele de completare Outlook
 • Program de arhivare
 • Dispozitivele care utilizează colaborare date obiecte (CDO) pentru a sincroniza cu cutia poștală Microsoft Exchange sau calendaristic
 • Dispozitivele care utilizează Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) pentru a sincroniza cu cutia poștală sau calendaristic

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru a determina dacă programele de completare Outlook cauzate răspuns la întâlnire să fie prelucrate, dezactivați programele de completare Outlook temporar, și apoi încercați să reproduceți problema. Dacă problema nu apare atunci când completare sunt dezactivate, suplimentare investigații de completare pot fi necesare.

Pentru mai multe informații despre cum se dezactivează completare în Microsoft Office Outlook 2003, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2575114 Cum se dezactivează necotate completare în Outlook 2003
Pentru mai multe informații despre cum se dezactivează completare în Microsoft Office Outlook 2007 sau în Microsoftź Outlookź 2010, faceți clic pe următoarele legături pentru a deschide site-uri Web Microsoft:

Pentru 2007 Microsoft Office programe
activare sau dezactivarea completare în programele Office
Pentru programe Microsoft Office 2010
Vizualizați, gestiona și a instala add-ins-uri în programele Office
Pentru a determina dacă un dispozitiv mobil cauzate răspuns la întâlnire să fie prelucrate, determina dacă aveți orice dispozitive mobile, care sunt utilizate în mod regulat la sync împotriva calendarul de schimb. Asigurați-vă că faceți upgrade pentru sistemul de operare cele mai noi de aparatul Dvs. mobil pentru a evita probleme cunoscute care sunt deja rezolvate. Dezactivați temporar acorda acces la dispozitivul mobil și apoi încercați să reproduceți comportamentul. În cazul în care comportament nu are loc, ancheta suplimentare aparatului mobil poate fi necesară.

Aveți, de asemenea, investiga cauza comportament prin utilizarea MFCMapi pentru a revizui elementul de calendar cu. MFCMapi este un client Messaging (API MAPI) care expune informații suplimentare despre folderele și elementele într-o cutie poștală Exchange. Pentru a descărca MFCMapi, vizitați următoarele site-ul:
http://mfcmapi.codeplex.com
Pentru a determina dacă răspunsul întâlnire a fost prelucrate de către altceva decât Outlook, urmați acești pași:
 1. Pe computer client cu Outlook, creați o întâlnire și apoi trimiteți o invitație la întâlnire către un participant.
 2. Părăsiți Outlook.
 3. Au participantul accepta invitația la întâlnire ?i apoi să le trimiteți un răspuns înapoi la organizatorului.
 4. Pe computer client, păstrați Outlook închis.
 5. Utilizați MFCMapi pentru a examina răspuns la întâlnire care participantul a trimis. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. A alerga MFCMAPI.exe.
  2. Faceți clic pe Sesiune meniu, și apoi faceți clic pe conecta.
  3. Dacă vi se solicită un profil, selectați nume de sign-in de profil și apoi faceți clic pe ok.
  4. În panoul de sus, localizați linia care corespunde cutia poștală și faceți dublu clic pe acesta.
  5. În panou de navigare (panoul din partea stângă), extindeți Rădăcina de Container, apoi extindeți IPM_SUBTREE.

   Notă
   dacă profilul care alegeți în pasul 5 C se conectează la cutia poștală Exchange în modul Online, extindeți Partea de sus a depozitului de informații în loc de IPM_SUBTREE.
  6. Faceți dublu clic pe Inbox folderul pentru a deschide o nouă cadru fereastră care afișează conținutul său.
  7. Găsiți răspuns la întâlnire poziția că participantul a trimis la tine, și apoi selectați-l. Nu dublu pentru a o deschide.
  8. În panoul din The Bottom, localizați PR_PROCESSED proprietate în nume de sign-in proprietății coloană.

   Notă Dacă răspunsul întâlnire are o proprietate PR_PROCESSED, și dacă proprietatea este setată la Adevărat, răspuns la întâlnire a fost prelucrat de un alt client, dispozitiv sau al treilea-petrecere cerere. Prin urmare, când porniți Outlook, consideră că acest element a fost deja procesate ?i nu actualizează urmărire pe elementul de calendar cu.

REMEDIERE

Dacă determinați că comportamentul menționat în secțiunea „Simptome"este cauzată de un dispozitiv care se sincronizează cu cutia poștală, puteți încerca pentru a rezolva această problemă. Soluție care este menționat în această secțiune este o soluție temporară. Optim, trebuie să lucrați cu producătorul dispozitivului să găsească o soluție permanentă.

Notă Soluție următoare se aplică numai la Outlook 2007 și la clienții Outlook 2010 care sunt configurate pentru Mod Cached Exchange și care vă conectați la o cutie poștală Microsoft Exchange Server 2003. Procesul de dresa?i în Outlook 2003 nu prelucrează răspunsurile de întâlnire în foldere decât Inbox. Pentru cutiile poștale Exchange Server 2007 și Exchange Server 2010, Asistent calendar prelucrează răspunsurile de întâlnire imediat după primirea.

Pentru a soluționa această problemă, creați o regulă care mută răspunsurile de întâlnire într-un folder care nu este sincronizat cu dispozitivul dvs. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. În folder Inbox, creați un subfolder numit „MeetingResponses. ”
 2. Asigurați-vă că acest subfolder nou nu este sincronizat cu dispozitivul dvs.
 3. Creați o regulă în Outlook pentru a muta răspunsurile de întâlnire în folderul MeetingResponses. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Pe Instrumente meniu, faceți clic pe Reguli și avertizări.

   Notă Pentru a face acest lucru în Outlook 2010, din panglica, faceți clic pe Fișier fila, faceți clic pe Informații, apoi faceți clic pe Gestionați reguli și avertizări.
  2. În Reguli și avertizări casetă de dialog, faceți clic pe Regulă nouă.
  3. În Expertul reguli casetă de dialog, faceți clic pe Se aplică regula pentru mesajele primesc, apoi faceți clic pe Următorul.
  4. Faceți clic pentru a activa utilizează formularul de Nume formular condiție, și apoi faceți clic pe nume de sign-in formularului Hyperlink apare în caseta pasul 2 din partea inferioară a casetei de dialog.
  5. În Selectați Formulare casetă de dialog, faceți clic pe meniul vertical de sus, și apoi faceți clic pe pentru a selecta Formularele de cerere.
  6. În panou de navigare (panoul din partea stângă), selectați Acceptă întâlnirea răspuns, apoi faceți clic pe Adăuga.
  7. În panou de navigare, selectați răspuns la întâlnire declinul, apoi faceți clic pe Adăuga.
  8. În panou de navigare, selectați răspuns la întâlnire tentativă, apoi faceți clic pe Adăuga.
  9. Faceți clic pe închide pentru a reveni la Expertul reguli casetă de dialog.
  10. În Expertul reguli casetă de dialog, faceți clic pe Următorul.
  11. Faceți clic pentru a activa mutați-l în folderul specificat acțiune și apoi faceți clic pe specificat Hyperlink apare în caseta pasul 2 din partea inferioară a casetei de dialog.
  12. Sub Alegeți un folder, selectați folderul MeetingResponses care l-ați creat în pasul 1 și apoi faceți clic pe ok.
  13. Faceți clic pe Următorul două ori.
  14. Modificați nume de sign-in norma în Procesul răspunsurile de întâlnire, apoi faceți clic pe Finisaj.

Proprietă?i

ID articol: 2215547 - Ultima examinare: 23 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2215547 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2215547

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com