Βοηθητικό πρόγραμμα Dumper του SQL δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει ένδειξης σφαλμάτων εγκατάστασης αρχείων στον SQL Server 2008 συμπλέγματος ανακατεύθυνσης σε ένα εταιρικό/για προχωρημένους συμπλέγματος ανακατεύθυνσης FailOver

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2216491 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Consider το ακόλουθο σενάριο. Για να εγκαταστήσετε στον Microsoft SQL Server 2008 συμπλέγματος ανακατεύθυνσης χρησιμοποιώντας μια εγκατάσταση για προχωρημένους/Enterprise ανακατεύθυνση συμπλέγματος. Στη συνέχεια, στο διακομιστή που εκτελεί τον SQL Server να συναντήσει μια συνθήκη σφάλματος ή εξαίρεση. Συνήθως, αυτό προκαλεί τη δημιουργία ενός αρχείου mini-dump χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα Dumper SQL. 

Σε αυτό το σενάριο, το βοηθητικό πρόγραμμα Dumper SQL δεν δημιουργεί ένα αρχείο mini-dump.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το συμπλέγματος ανακατεύθυνσης FailOver διαδοχή/Enterprise ορίζει μια εσφαλμένη διαδρομή για το ErrorDumpDir σε μια εγκατάσταση του SQL Server 2008. Ο λογαριασμός της υπηρεσίας του SQL Server και το Dumper SQL δεν είναι δυνατό να εγγραφή αρχείων σε αυτήν τη διαδρομή. 

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες πακέτου υπηρεσιών

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τον SQL Server 2008. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
968382Με τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack για τον SQL Server 2008

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στον SQL Server 2008 Service Pack 2 για τον SQL Server 2008.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, επισκεφθείτε τη σελίδα του ιστολογίου CSS SQL Server μηχανικών MSDN:
Δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει αρχεία mdmp σε συμπλέγματα του SQL Server 2008 αποκατάστασης SQLDumper
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ενός συμπλέγματος ανακατεύθυνσης στον SQL Server 2008, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web TechNet:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2216491 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbsurveynew kbpubtypekc kbinstallation kbclustering kbmt KB2216491 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2216491

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com