Kan Internet Explorer na installatie van Windows 98 verwijderen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 222564
BELANGRIJK: Dit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Voordat u het register wijzigt, moet u back-up en zorg dat u weet hoe het register herstellen als er een probleem optreedt. Informatie over back-up van het register en het herstellen of bewerken van het register, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u Microsoft Windows 98 Setup uitvoert, bent u niet verwijderen van Internet Explorer versie 5.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als u Windows 98 Setup uitvoert op een computer waarop Internet Explorer versie 5 al wordt uitgevoerd. Windows 98 Setup verwijdert u de mogelijkheid om het verwijderen van Internet Explorer versie 5 om belangrijke systeembestanden te beschermen.

Oplossing

WAARSCHUWING: Als u de register-Editor onjuist gebruikt, kunnen er ernstige problemen veroorzaken dat u uw besturings systeem opnieuw moet installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortkomen uit een onjuist gebruik van register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik de register-Editor op eigen risico.


Dit probleem op te lossen verwijdert u Internet Explorer versie 5 voordat u Windows 98 Setup uitvoert.

Dit probleem wilt omzeilen, gebruikt u de volgende stappen uit:

OPMERKING: De volgende procedure moet Windows 98 opnieuw installeert.
 1. Naam van het bestand Iemigrat. dll in de map Windows\System Iemigrat. oud. Een bestand hernoemen, rechter muis knop op het bestand, klikt u opNaam wijzigen, typ de nieuwe bestandsnaam en druk op ENTER.
 2. Start Register-Editor (Regedit. exe).
 3. Zoek de volgende registersleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup\ Migration\100
 4. Back-up van deIE systeem migratiewaarde:
  1. Klik op deIE systeem migratiewaarde.
  2. Op deRegistermenu, klikt u opRegister exporteren.
  3. Kies een locatie voor back-up van de sleutel, en klik vervolgens opOpslaan.
 5. Verwijder deIE systeem migratiewaarde.
 6. Sluit Register-Editor.
 7. Windows 98 opnieuw installeren.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

Wanneer u Internet Explorer versie 5 op een computer met Microsoft Windows 98/95 gebaseerde installeert, installeert u een bestand migratie dynamic link library (dll) en back-ups van besturings systeembestanden die worden vervangen. Het migratie bestand geïnstalleerd omdat Setup van Internet Explorer niet voor de versie van het besturings systeembestanden die wordt een back bijgehouden worden-up. Een van de functies van het migratie bestand is het beschermen van de bestanden die nodig zijn voor Internet Explorer versie 5 als u het besturings systeem opnieuw installeert.

Eigenschappen

Artikel ID: 222564 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbprb kbsetup kbui kbmt KB222564 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:222564
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com