Η διαδικασία Microsoft.Exchange.POP3.exe ή η διαδικασία Microsoft.Exchange.Imap4.exe μπορεί να διακοπεί αφού ενεργοποιήσετε την σύνδεση πρωτοκόλλου POP3 ή IMAP4 σε ένα διακομιστή Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2230824 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την ενεργοποίησησύνδεση πρωτοκόλλουγια POP3 ή σύνδεση πρωτοκόλλου για το πρωτόκολλο IMAP4 σε ένα διακομιστή Microsoft Exchange Server 2007, τοMicrosoft.Exchange.POP3.exeη διαδικασία ή τοMicrosoft.Exchange.Imap4.exeη διαδικασία μπορεί να διακοπεί. Επιπλέον, καταγράφεται το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:


Τύπος συμβάντος (Event Type): Σφάλμα (Error)
Προέλευση συμβάντος: Κοινά MSExchange
Κατηγορία συμβάντος: (1)
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 4999
Περιγραφή:
Έκθεση Watson πρόκειται να σταλούν στο dw20.exe για το αναγνωριστικό της διαδικασίας:<id></id>, με παραμέτρους: E12, c-φίλος-RTL-AMD64,<version number=""></version>M.E.Pop3<or m.e.imap4=""></or>M.E.Diagnostics, M.E.D.Utf8Csv.WriteRawRow,<system.nullreferenceexception></system.nullreferenceexception>,<stamp></stamp>,<version number=""></version>. ErrorReportingEnabled: False.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2407025Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 2 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της καταγραφής του πρωτοκόλλου για POP3 ή σύνδεση πρωτοκόλλου για το πρωτόκολλο IMAP4, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web: ή σύνδεση πρωτοκόλλου για το πρωτόκολλο IMAP4

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2230824 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbhotfixrollup kbmt KB2230824 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2230824

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com