Artikkelin tunnus: 223300 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämän artikkelin Microsoft Windows XP -käyttöjärjestelmää käsittelevä versio on 314852.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Windows sisältää rekisterin kautta aktivoitavan kirjaamispalvelun, joka auttaa diagnosoimaan Windows Installer -ongelmia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tämä kirjaamispalvelu otetaan käyttöön.

Huomautus Tässä artikkelissa oleva rekisterimerkintä on kelvollinen kaikille Windows-käyttöjärjestelmille.

Enemmän tietoa

Windows Installer voi käyttää kirjaamista avustamaan ohjelmistopakettien asentamisen ongelmien vianmäärityksessä. Tämä kirjaaminen otetaan käyttöön lisäämällä rekisteriin avaimia ja arvoja. Kun merkinnät on lisätty ja otettu käyttöön, voit yrittää uudelleen asennusta, jossa ongelma ilmeni, niin Windows Installer jäljittää edistymisen ja kirjaa sen Temp-kansioon. Uuden lokin tiedostonimi on satunnainen, mutta se alkaa kirjaimilla Msi ja päättyy tiedostotunnisteeseen .log. Voit paikantaa Temp-kansion kirjoittamalla komentokehotteeseen seuraavan rivin:

cd %temp%
Jos haluat, että Windows Installer -kirjaaminen otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat ottaa Windows Installer -kirjaamisen käyttöön mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestani

Jos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Korjaa tämä ongelma -linkkiä. Valitse sitten Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata tämän ohjatun toiminnon ohjeita.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
Ota Windows Installer -kirjaaminen käyttöönPoista Windows Installer -kirjaaminen käytöstä
Korjaa tämä ongelma
Microsoft Fix it -ratkaisu 50380
Korjaa tämä ongelma
Microsoft Fix it -ratkaisu 50381


Huomautus Tämä ohjattu toiminto saattaa olla saatavana vain englanninkielisenä. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.

Huomautus Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, voit tallentaa automaattisen korjauksen muistitikkuun tai CD-levylle ja suorittaa sen sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Haluan korjata ongelman itse

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa

Windows Installer -kirjaamisen ottaminen käyttöön

Jos haluat ottaa Windows Installer -kirjaamisen käyttöön itse, avaa rekisteri Regedit.exe-työkalulla ja luo seuraava polku sekä avaimet:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Installer

Reg_SZ: Logging
Arvo: voicewarmupx
Arvokentän kirjaimet voivat olla missä tahansa järjestyksessä. Kukin kirjain ottaa eri kirjaamistilan käyttöön. Kirjainten toiminnat MSI 1.1:ssä ovat seuraavat:
v - Yksityiskohtaiset tiedot sisältävä tuloste
o - Levytilan loppumisen sanomat
i - Tilasanomat
c - Ensimmäiset käyttöliittymäparametrit
e - Kaikki virhesanomat
w - Muut kuin vakavat varoitukset
a - Toimintojen käynnistys
r - Toimintokohtaiset tietueet
m - Muistin loppumisen tai vakavan virheen vuoksi lopettamisen tiedot
u - Käyttäjän pyynnöt
p - Päätteen ominaisuudet
+ - Lisää aiemmin luotuun tiedostoon
! - Tyhjennä jokainen rivi lokiin
x - Virheenkorjauksen lisätiedot. Merkintä x on käytettävissä vain Windows Server 2003:ssa ja uudemmissa käyttöjärjestelmissä, edelleenjaeltavassa MSI 3.0:ssa ja edelleenjaeltavan MSI:n uudemmissa versioissa.

* - Yleismerkki; kirjaa lokiin kaikki tiedot lukuun ottamatta valitsimiin v ja x liittyviä tietoja. Anna määritykseksi /l*vx, jos haluat sisällyttää valitsimet v ja x.
Huomautus Tätä tulee käyttää ainoastaan vianmääritystarkoituksiin. Sitä ei tule jättää käyttöön, koska sen käyttäminen heikentää järjestelmän suorituskykyä ja kuluttaa levytilaa. Uusi Msi*.log-tiedosto luodaan aina, kun Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalua käytetään.

Windows Installer -kirjaamisen ottaminen käyttöön ryhmäkäytäntöjen avulla

Voit ottaa kirjaamisen käyttöön ryhmäkäytäntöjen avulla muokkaamalla asianmukaista organisaatioyksikön tai hakemiston ryhmäkäytäntöä. Laajenna ryhmäkäytännössä Tietokoneasetukset, Hallintamallit ja Windowsin osat. Valitse sitten Windows Installer.

Kaksoisnapsauta Kirjaus-kohdetta ja valitse sitten Käytössä. Valitse kirjattavat kohteet Kirjaus-ruudussa. Msi.log-lokitiedosto tulee järjestelmäaseman Temp-kansioon.

Lisätietoja MSI-kirjaamisesta on Windowsin ohjeessa. Etsi ohjeesta msi-kirjaamiseen liittyviä kohteita ja valitse tietokoneiden asetusten ryhmäkäytännön avulla hallintaa käsittelevä ohjeaihe.

HuomautusMerkintä x on käytettävissä järjestelmänsisäisenä Windows Server 2003:ssa ja uudemmissa käyttöjärjestelmissä, edelleenjaeltavassa MSI 3.0:ssa ja edelleenjaeltavan MSI:n uudemmissa versioissa.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 223300 - Viimeisin tarkistus: 10. marraskuuta 2010 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
Hakusanat: 
kbenv kbhowto kbfixme kbmsifixme KB223300

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com