Τρόπος επαναφοράς των μεταβίβαση της ACL στο σύστημα αρχείων των Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 223441 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Τα Windows 2000 έχει ένα σημαντικά νέα σύστημα ελέγχου πρόσβασης που χρησιμοποιεί δυναμική μεταβίβαση. Αυτό το μοντέλο μεταβίβασης δυναμικό παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποσπάσετε αντικείμενα συστήματος αρχείου εξαρτημένη από τη μεταβίβαση του ελέγχου πρόσβασης, στην πραγματικότητα, απαιτείται τέτοια detachment, (επίσης γνωστό ως λίστα ελεγχόμενης πρόσβασης ή ACL "Προστασία"), εάν μία θέλει να καταργήσει ανώτερη καταχωρήσεις ελέγχου πρόσβασης (ACE) από την εφαρμογή για τα αντικείμενα συστήματος αρχείων δευτερεύοντα εντελώς.

Ωστόσο, οι διαχειριστές μπορεί να χρειάζεστε έναν τρόπο να blast μέσω ενός συστήματος αρχείων και να επαναφέρετε τη μεταβίβαση. Αυτό παρέχεται μέσω της επιλογής "Επαναφορά δικαιωμάτων σε όλα τα εξαρτημένα αντικείμενα και ενεργοποίηση της μεταβίβασης δικαιωμάτων", έτσι θα θυγατρικά αντικείμενα από προεπιλογή στη μεταβίβαση δικαιωμάτων από το γονικό αντικείμενο.

Περισσότερες πληροφορίες

Η επιλογή "Επαναφορά δικαιωμάτων σε όλα τα εξαρτημένα αντικείμενα και ενεργοποίηση της μεταβίβασης δικαιωμάτων" είναι διαθέσιμη για ΔΎΟ δικαιώματα συστήματος αρχείων αντικειμένων, καθώς και για τον έλεγχο. Για να ενεργοποιήσετε ξανά τη μεταβίβαση της ACL και να καταργήσετε όλες τις προσαρμοσμένες καταχωρήσεις ελέγχου πρόσβασης που έχουν εκχωρηθεί για μια δομή συστήματος πλήρες αρχείο, εκτελέστε τις ακόλουθες εργασίες:
  1. Ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου "Ιδιότητες" στο επάνω μέρος-αντικείμενο περισσότερες από τη δομή του συστήματος αρχείων που θέλετε να επαναφέρετε και να επιλέξετε τοSecurityTAB.
  2. Κάντε κλικΓια προχωρημένους (Advanced)Για να εμφανίσετε το παράθυρο διαλόγου Ρυθμίσεις ελέγχου πρόσβασης.
  3. Επιλέξτε "Επαναφορά δικαιωμάτων σε όλα τα εξαρτημένα αντικείμενα και ενεργοποίηση της μεταβίβασης δικαιωμάτων" για να επαναφέρετε όλα τα αντικείμενα συστήματος δευτερεύον αρχείο. Για να επαναφέρετε το δικαίωμα ελέγχου, μια επιλογή "Επαναφορά των καταχωρήσεων ελέγχου σε όλα τα εξαρτημένα αντικείμενα και ενεργοποίηση της μεταβίβασης καταχωρήσεων ελέγχου" που υπάρχει κάτω από την καρτέλα "Έλεγχος".
  4. Ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης θα εμφανίσει μόνο κατά την εφαρμογή της νέας ρύθμισης ελέγχου πρόσβασης, για να εξασφαλίσετε ότι όλες οι καταχωρήσεις ελέγχου πρόσβασης δευτερεύοντα, συγκεκριμένα αναγνωρισμένα θα καταστραφούν, η ενέργεια αυτή αφορά. Μόνο οι καταχωρήσεις ελέγχου πρόσβασης που έχουν μεταβιβαστεί και καταχωρήσεις ελέγχου πρόσβασης παλαιού τύπου, (εγγραφές που παραμένει από μια εγκατάσταση πριν από την αναβάθμιση των Microsoft Windows NT), θα παραμείνει στον δευτερεύοντα αντικείμενα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 223441 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB223441 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:223441

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com