OL2000: Εμφανίζεται μήνυμα λάθους "Η ενέργεια δεν ολοκληρώθηκε."

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 223463 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΘΟΥΣ (ERROR MESSAGE)

Όταν επιχειρείτε να εκτελέσετε μια ενέργεια ή εργασία του Outlook, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η ενέργεια δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί. (The action could not be completed.).
Σε ορισμένες περιπτώσεις, το σφάλμα συνοδεύεται από άλλο κείμενο, το οποίο μπορεί ή δεν μπορεί να είναι περιγραφικό από την ακριβή αιτία του σφάλματος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Microsoft Office 2000 διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες που σας επιτρέπει να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση δύσκολη προειδοποιήσεις ή μηνύματα λάθους. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, για αυτό και άλλα μηνύματα λάθους στο Microsoft Office 2000, κάντε λήψη του αρχείου Microsoft Office 2000 Customizable ειδοποιήσεων από την τοποθεσία του Office Update στο Web στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8FBEE1D3-C5BB-4A36-A2F7-DC63DE2A818C


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν μεταβήκατε σε αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ στοΠληροφορίες για το Webκουμπί σε ένα μήνυμα σφάλματος, που ήδη έχετε προσαρμόσιμου ειδοποιήσεις ενεργοποιημένη.

ΑΙΤΙΕΣ

ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΊ

Αναπαραγωγή υπηρεσιών προφίλ


Με δύο εξαιρέσεις, οι υπηρεσίες MAPI (Messaging πληροφοριών εφαρμογής Interface) μπορούν να προστεθούν μόνο σε προφίλ μία φορά. Η υπηρεσία αλληλογραφίας Internet και η υπηρεσία προσωπικών φακέλων μπορεί να προστεθεί πολλές φορές.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση προφίλ για χρήση με το Outlook, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
195478OL2000: Προφίλ χρηστών (CW) και υπηρεσιών

Εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων προφίλ του cc: Mail


Το αναφερόμενο σφάλμα προκύπτει όταν επιχειρείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ενός προφίλ του Outlook για την αποστολή και λήψη αλληλογραφίας με μια ταχυδρομική θυρίδα cc: Mail, χωρίς τα απαιτούμενα αρχεία υποστήριξης του Lotus προμηθευτής ανεξάρτητο Messaging (VIM). Τα αρχεία αυτά δεν παρέχονται από τη Microsoft. Ορισμένα αρχεία δεν είναι διαθέσιμο ως στοιχείο λήψης από την τοποθεσία Web του Lotus, ενώ άλλες είναι διαθέσιμες από την εγκατάσταση του διακομιστή ταχυδρομικής θυρίδας του cc: Mail.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το lotus συνιστά τη χρήση της τελευταίας VIM κατανομής.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Outlook σε περιβάλλον του cc: Mail, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
216125OL2000: (CW) σφάλμα μηνύματα εκκίνηση του Outlook με νέα cc: Mail προφίλ
195594OL2000: Cc: (CW) αντιμετώπιση Mail σύνδεσης στο Outlook

Σύνδεση ενός αρχείου σε μια επαφή από το Word


Όταν χρησιμοποιείτε το εικονίδιο του βιβλίου διευθύνσεων στο παράθυρο διαλόγου Word φάκελοι και ετικέτες για να εμφανιστεί μια φόρμα επαφής και στη συνέχεια προσπαθήστε να συνδέσετε ένα αρχείο με την επαφή, λαμβάνετε μια σειρά ανεπανόρθωτα σφάλματα, η οποία τερματίζεται με το σφάλμα που περιγράφεται παραπάνω.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα που αφορά τα σφάλματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
223607OL2000: (CW) ανεπανόρθωτο σφάλμα προσπάθεια σύνδεσης αρχείου για την επαφή από το Word
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 223463 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdownload kbdta kbprb kbmt KB223463 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:223463

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com