Outlook 2000: Foutbericht 'Kan niet om dit object te verzenden'.

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 223465 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

FOUTBERICHT

Wanneer u een e-mailbericht verzendt, ontvangt u de volgende bericht:
Kan dit item verzenden.

OPMERKING:Microsoft Office 2000 bevat een ingebouwde functie waarmee u voor meer informatie over moeilijk oplosbare waarschuwingen of fout berichten. Als u deze functionaliteit inschakelen voor dit bericht en andere fout download berichten in Microsoft Office 2000, Microsoft Office 2000 Bestand met aanpasbare waarschuwingen vanaf de website Microsoft Office Update op de volgende adres:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = 8FBEE1D3-C5BB-4A36-A2F7-DC63DE2A818C


OPMERKING: Als u dit artikel hebt bereikt door te klikken op deWebinfoknop in een foutbericht u al hebt geklikt ingeschakeld.

OORZAKEN

WAT U KUNT PROBEREN

Outlook Mail-configuraties

Kan er een probleem in de configuratie van uw Internet-e- rekening in Outlook. Bovendien kan er een probleem met de verbinding met uw Internet serviceprovider (ISP).

Voor meer informatie over configuratieproblemen met de installatie voor zakelijk of werk groep van Outlook, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
195795Outlook 2000: (CW) configuratie van Outlook oplossen van problemen

Problemen met het E-mailarchief bericht

Het berichtenarchief van Outlook is de map persoonlijk. Dit bestand Outlook-objecten met een speciale interne map structuur worden opgeslagen. Als het bestand is beschadigd, wordt mogelijk niet toegestaan de bezorging van binnenkomende of uitgaande e.

Voor meer informatie over het oplossen van persoonlijke mappen in de installatie voor zakelijk of werk groep van Outlook, raadpleegt u de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
195717Outlook 2000: (CW) een nieuw bestand met persoonlijke mappen maken
Voor meer informatie over het oplossen van problemen met persoonlijke mappen in de alleen Internet-e-Mail installatie van Outlook, Zie hieronder artikel in de Microsoft Knowledge Base:
195723Outlook 2000: (IMO) maakt een nieuwe persoonlijke map voor een IMO-Account
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Meer informatie

Voor meer informatie over e-mail verzenden van fouten betrekking heeft op de server SMTP (Simple Mail Transport Protocol), klikt u op het artikel volgende nummers voor de artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
223477Outlook 2000: Foutbericht "is een onbekende fout gemeld de SMTP-server"
223455Outlook 2000: Foutbericht "de server kan niet worden gevonden'

Eigenschappen

Artikel ID: 223465 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbdownload kbdta kbprb kbmt KB223465 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:223465

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com