Προσδιορίζει τη δημιουργία τοπολογίας μεταξύ τοποθεσιών (ISTG) από μια τοποθεσία υπηρεσίας καταλόγου Active Directory

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 224599 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ελεγκτές τομέα των Windows 2000 κάθε δημιουργία αντικειμένων σύνδεσης αναπαραγωγής Active Directory που αντιπροσωπεύει την εισερχόμενη αναπαραγωγή από τους συνομιλητές αναπαραγωγής εντός τοποθεσίας. Για αναπαραγωγή μεταξύ τοποθεσιών, ένας ελεγκτής τομέα σε κάθε τοποθεσία έχει την ευθύνη της αξιολόγησης στην τοπολογία αναπαραγωγής μεταξύ τοποθεσιών και τη δημιουργία αντικειμένων σύνδεσης αναπαραγωγής στο Active Directory για διακομιστές ζεύξης κατάλληλα εντός της τοποθεσίας. Ο ελεγκτής τομέα σε κάθε τοποθεσία στην οποία ανήκει αυτός ο ρόλος είναι γνωστή ως πρόγραμμα δημιουργίας τοπολογίας Inter-Site (ISTG).

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του στο πρόγραμμα δημιουργίας τοπολογίας Inter-Site, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
224815Το ρόλο του το μεταξύ τοποθεσιών πρόγραμμα δημιουργίας τοπολογίας στο Active Directory αναπαραγωγής

Περισσότερες πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία LDP.EXE και Active Directory αναπαραγωγής Εποπτεία από το Resource Kit των Windows 2000, ο διαχειριστής μπορεί να προσδιορίσει ποιος ελεγκτής τομέα σε κάθε τοποθεσία διατηρεί αυτήν τη στιγμή αυτός ο ρόλος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι επειδή κάθε ελεγκτή τομέα καταγράφει ο κάτοχος ISTG διαβάζοντας το χαρακτηριστικό της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory, κατά τη μετάβαση από έναν τομέα αυτού του ρόλου ελεγκτή σε μια άλλη, εστιάζοντας αυτά τα εργαλεία σε ελεγκτές τομέα διαφορετικών ενδέχεται να παράγουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Καθώς η αναπαραγωγή πραγματοποιείται και λαμβάνει κάθε ελεγκτή τομέα, η αλλαγή χαρακτηριστικών ορίζει τον κάτοχο ISTG, κάθε ελεγκτής τομέα θα ανακαλύψετε την αλλαγή.

Χρήση LDP.EXE από το Resource Kit των Windows 2000

 1. Χρήση LDP.EXE, η αναζήτηση του περιβάλλοντος ονομασίας ρύθμισης παραμέτρων (ένα διαμέρισμα της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory που περιέχει αντικείμενα που περιλαμβάνουν τις ρυθμίσεις για κάθε ελεγκτή τομέα της επιχείρησης) με τα εξής κριτήρια:
  Base DN: CN = τοποθεσιών, CN = Configuration, DC =RootDomainName,DC=Com
  Φίλτρο: (cn = NTDS ρυθμίσεις τοποθεσίας)
  Εμβέλεια: δευτερεύοντος δέντρου
  Χαρακτηριστικά: interSiteTopologyGenerator
  ΑντικατάστασηRootDomainNameμε το όνομα του τομέα πρώτη εγκατάσταση της επιχείρησης (σύμπλεγμα). Αυτός ο τομέας είναι γνωστή ως τον ριζικό τομέα.
 2. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, εντοπίστε την καταχώρηση αντιπροσωπεύει τον κατάλληλο διακομιστή που το ISTG καθορίζεται για. Το χαρακτηριστικό "interSiteTopologyGenerator" πρέπει επίσης να υπάρχει και να περιέχουν το αποκλειστικό όνομα (DN) του διακομιστή που είναι αυτήν τη στιγμή είναι ο κάτοχος του ρόλου. Για παράδειγμα:
  *** Αναζήτηση...
  ldap_search_s (ld, "cn = τοποθεσιών, cn = ρύθμισης παραμέτρων, dc = mydomain, dc = com", 2, "(cn = NTDS ρυθμίσεις τοποθεσίας)", attrList, 0 & msg)
  Αποτέλεσμα <0>: (null)</0>
  Η συμφωνημένη DNs:
  Getting 1 entries:
  >> Dn: CN = NTDS ρυθμίσεων τοποθεσίας, CN = '-όνομα τοποθεσίας", CN = τοποθεσιών, CN = Configuration, DC = mydomain, DC = com
  1 > interSiteTopologyGenerator: CN = ρυθμίσεων NTDS, CN = W2KNC-DC, N = Servers, CN = Charlotte, CN = τοποθεσιών, CN = Configuration, DC = mydomain, DC = com;
  Το αποκλειστικό όνομα (DN) του διακομιστή που κατέχει το ρόλο προσδιορίζεται ως δεδομένα του χαρακτηριστικού. Σε αυτό το παράδειγμα είναι το διακομιστή που ονομάζεται "W2KNC-DC" στην τοποθεσία "Charlotte".

Χρήση ενεργών παρακολούθησης αναπαραγωγής καταλόγου από το Resource Kit των Windows 2000

 1. Εάν δεν είναι ήδη εγκατεστημένο το Windows 2000 Resource Kit, εκτελέστε αυτό το βήμα, πριν να συνεχίσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της Εποπτείας αναπαραγωγής Active Directory, ανατρέξτε στο Windows 2000 Resource Kit τεκμηρίωσης.
 2. Ανοίξτε το Active Directory Replication Monitor και χρησιμοποιήστε τοΠροσθήκη οδηγού τοποθεσίας/διακομιστήαπό τοΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού για να προσθέσετε το διακομιστή που που προσδιορίζει το αναγνωριστικό GUID του διακομιστή για.
 3. Αφού έχει απαρίθμηση Active Directory Replication Monitor, τα περιβάλλοντα ονομάτων και τους συνομιλητές αναπαραγωγής, κάντε δεξιό κλικ στο όνομα του διακομιστή ακριβώς κάτω από το όνομα της τοποθεσίας.
 4. ΕπιλογήΔημιουργία αναφορών κατάστασηςκαι να δώσετε ένα όνομα αρχείου για να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα της εκτύπωσης.
 5. After Active Directory Replication Monitor displays that the report is complete, open the resulting report file and locate the "Δεδομένα εταιρικών"ενότητα της έκθεσης. For each site listed, the Inter-Site Topology Generator will be recorded. If no domain controllers exist for the site, no ISTG will be recorded. Για παράδειγμα:
  Site Name: Default-First-Site-Name
  Site Topology Generator: CN=NTDS Settings,CN=W2KNC-DC,CN=Servers,CN=Charlotte,CN=Sites,CN=Configuration,DC=mydomain,DC=com

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 224599 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB224599 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:224599

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com