Μήνυμα λάθους του Office 365 επιφάνειας εργασίας εργαλείο εγκατάστασης: "Δεν έχει εγκατασταθεί στο XP του Windows Update Agent"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2249744 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Windows XP Service Pack 3 (SP3), λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν έχετε εγκατεστημένη στον XP του Windows Update Agent.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το Windows Update Agent. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
943144 Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις από το Windows Update, το Microsoft Update, ή με τη χρήση αυτόματης ενημέρωσης μετά την επιδιόρθωση εγκατάστασης των Windows XP ή μετά την εγκατάσταση του Windows XP SP3 αμέσως μετά από μια καθαρή εγκατάσταση του Windows XP SP2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP SP3 που δεν έχουν εγκατεστημένο το Windows Update Agent ή εάν ορισμένα αρχεία που έχουν καταστραφεί. Σε αυτό το σενάριο, ορισμένες ενημερωμένες εκδόσεις δεν μπορεί να εγκατασταθεί από το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2249744 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 12.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365m kbmt KB2249744 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2249744

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com