Office 365 asztali telepítő hibaüzenete: „Nincs telepítve a Windows XP rendszerben a Windows Update Agent”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2249744 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha egy Windows XP Service Pack 3 (SP3) rendszerű számítógépen próbálja futtatni az Office 365 asztali telepítőt, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
"Nincs telepítve a Windows XP rendszerben a Windows Update Agent."

Oka

A probléma akkor jelentkezik, ha Windows XP SP3 rendszert használ, és nincs telepítve a Windows Update Agent frissítőügynök, vagy sérültek az ügynök fájljai. A hiba következményeként az Office 365 asztali telepítő nem tud telepíteni minden frissítést.

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse a Windows Update Agent ügynököt. A műveletről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében tájékozódhat:
943144: A Windows XP javító telepítése után, illetve ha a Windows XP SP2 tiszta telepítése után azonnal telepíti a Windows XP SP3 szervizcsomagot, nem telepíthetők frissítések a Windows Update, a Microsoft Update vagy az Automatikus frissítések szolgáltatással

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2249744 - Utolsó ellenőrzés: 2012. január 25. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office 365 for enterprises
  • Microsoft Office 365 for small businesses
Kulcsszavak: 
vkbportal231 vkbportal237 vkbportal230 o365 bposs KB2249744
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com