Μήνυμα λάθους του Office 365 επιφάνειας εργασίας εργαλείο εγκατάστασης: "ο υπολογιστής σας απαιτεί μια ενημερωμένη έκδοση για την υπηρεσία Windows Installer"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2249804 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το εργαλείο εγκατάστασης (Setup) του Office 365 επιφάνειας εργασίας για να εγκαταστήσετε τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού που απαιτούνται για τη σύνδεση του Microsoft Office 365, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Ο υπολογιστής σας απαιτεί μια ενημερωμένη έκδοση για την υπηρεσία Windows Installer

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση της υπηρεσίας Windows Installer. Για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Windows Installer, συνδεθείτε με το (τοποθεσία Web του Windows Updatehttp://update.microsoft.com). Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη διεύθυνση URL:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=5a58b56f-60b6-4412-95b9-54d056d6f9f4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν δεν έχετε την τελευταία έκδοση της υπηρεσίας Microsoft Windows Installer (MSI) εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Η υπηρεσία Windows Installer είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας. Η υπηρεσία Windows Installer σας βοηθά να εγκαταστήσετε τις απαιτούμενες ενημερωμένες εκδόσεις. Πρέπει να χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της υπηρεσίας για να ολοκληρώσετε τις εγκαταστάσεις αυτές.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2249804 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 15.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365
  • Office 365 User and Domain Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2249804 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2249804

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com