Office 365 asztali telepítés hibaüzenet jelenik meg: "A számítógép van szükség a Windows Installer szolgáltatás frissítése"

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2249804 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor megkísérli az Office telepítőt 365 asztal a legújabb frissítések telepítése a Microsoft Office 365 kapcsolat szükséges, a következő hibaüzenet jelenik meg:
Szüksége van a Windows Installer szolgáltatás frissítése

Oka

A probléma akkor jelentkezik, ha nem rendelkezünk a számítógépen telepített Microsoft Windows Installer (MSI) szolgáltatás legújabb verzióját. A Windows Installer szolgáltatás Office 365 asztali telepítéshez szükséges összetevője. A Windows Installer szolgáltatás segítségével telepítse a frissítéseket. Ezek a telepítések végrehajtásához a szolgáltatás legújabb verziójának kell futnia.

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse a Windows Installer szolgáltatás legújabb verzióját. A Windows Installer legújabb verziójának telepítéséhez a Windows Update webhelyet (Csatlakozáshttp://Update.microsoft.com). Vagy a következő URL-címen:
a kiadás dátuma:FamilyID = 5a58b56f-60b6-4412-95b9-54d056d6f9f4

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2249804 - Utolsó ellenőrzés: 2012. január 26. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office 365 for enterprises
  • Microsoft Office 365 for small businesses
Kulcsszavak: 
kbmt KB2249804 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő:2249804
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com