Foutbericht voor Office 365 Desktop Setup-programma: 'uw computer vereist een update voor het Windows Installer-Service'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2249804 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Wanneer u het uitvoeren van de Office 365 bureaublad als u wilt installeren van de nieuwste software-updates die vereist voor Microsoft Office 365-connectiviteit probeert zijn, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
De computer vereist een update voor het Windows Installer-Service

OPLOSSING

U kunt dit probleem oplossen door de meest recente versie van de Windows Installer-service te installeren. De meest recente versie van Windows Installer installeren, verbinding maken met de website Windows Update (http://update.Microsoft.com). Of gebruik de volgende URL:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4

MEER INFORMATIE

Dit probleem treedt op wanneer u niet de meest recente versie van de Microsoft Windows Installer (MSI)-service op uw computer geïnstalleerd. De service Windows Installer is een vereiste component voor het hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad. De Windows Installer-service kunt de vereiste updates te installeren. U moet de meest recente versie van de service voor het voltooien van deze installaties worden uitgevoerd.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2249804 - Laatste beoordeling: zondag 13 juli 2014 - Wijziging: 13.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 365
  • Office 365 User and Domain Management
Trefwoorden: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2249804 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2249804

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com